אולי תוכלו לעזור לי

geneticStudent

New member
אולי תוכלו לעזור לי

אני מקווה שזו לא חוצפה לשאול, אבל אולי אתם מכירים חוג להתעמלות מכשירים/התעמלות קרקע לילד בן 4 בפתח תקווה? (מאז שראינו תחרות בהתעמלות מכשירים יחד עם הבן שלי, לגרמי בקרה הוא פשוט נדלק על התחום ומתחנן ללכת לחוג כזה). מצאתי כמה וכמה חוגים ובתי ספר בתחום ההתעמלות האומנות והתעמלות מכשירים לבנות לגיל הזה בפ"ת, אך לא מצאתי אפילו אחד שמיועד לבנים (או מעורב). האם מישהו כאן יכול לעזור לי? תודה!

אמא לה3

New member
יש פה כמה בנות

מהאזור, אני מניחה שבהמשך היום הן יכנסו וישיבו - בהצלחה!!!

חיפוש חוגי התעמלות

ברוכה הבאה לפורום. כאן המקום לשאול, להתייעץ ולשתף. זאת שאלה מבורכת ובטח שלא חוצפה... את יכולה להתקשר לעירייה, למחלקת הספורט ולשאול אילו חוגים הם מפעילים בעיר. כמו-כן, את יכולה לפנות למתנ"סים באיזור מגורך, מרכזים קהילתיים, מפעל הפיס ואולמות בי"ס ולבדוק היכן יש חוגים שיתאימו. אני בטוחה שיימצא חוג לילד. בהצלחה

chuch1

New member
הי :)

רק להראות לך כמה צדקת ששאלת את שאלתך פה בפורום וכמה חוצפה היא ממש לא המילה הנכונה- אני מאמנת בכמה קבוצות בפ"ת ואחת מהן היא נבחרת הבנים של פ"ת :) פני אליי במסר אישי ואתן לך את כל הפרטים הרלוונטים בשמחה :)

geneticStudent

New member
תודה!

קודם כל רציתי להגיד תודה על קבלת הפנים החמה והנעימה! אתם פשוט מקסימים. ניסיתי לבדוק במתנ"סים בכל רחבי העיר, הבעיה היא שמתברר שכולם כרגע בחופש ולכן אני יכולה לסמוך רק רשימות החוגים המפורסמים באינטרנט ובהם לא הצלחתי למצוא חוג מתאים עבור ילד בן 4 (דווקא לבנות ולילדים בני 5 כן הצלחתי למצוא). אני מודה ל chuch1 ומחכה לתגובה שלך למסר שלי בתקווה שמכאן תבוא הישועה. שוב תודה לכולכם!

למעלה