אולי תוכלו לעזור לי

מון שרי

New member
אולי תוכלו לעזור לי

יש לי 3 ילדים. הבכור, בררן גדול מאד. הקטן, מחקה את הגדול. הילדה, אוכלת הכל, איזה מזל. הדבר היחידי שהגדול אוכל זה שניצלים של עוף טוב ואורז, לפעמים פתיתים, ומעט סלט. הקטן רואה אותו ומחקה, למרות שהוא מוכן לאכול הרבה יותר מגוון. אם אני מכינה משהו אחר, כמו בשר ואפונה, כמו היום למשל, אני צריכה להכין לגדול אוכל במיוחד בשבילו, אחר. בקיצור, אני לא רוצה להתעסק שעות בארוחת הצהריים וצריכה דברים בסיסיים שכולם יאכלו, מקסימום אני אוכל לגוון בתוספות. יש רעיונות?

qt1

New member
היי מון שרי ../images/Emo141.gif

בהחלט בעיה לא קלה. לא כתבת בן כמה הילד הבכור , תנסי לשבת איתו עם דף ועט ולרשום מה הדברים שהוא כן אוהב או מוכן לנסות ואז אפשר יהיה לתת לך כיוונים. מה לגבי ירקות מבושלים? , טבעול? אצלי הילדים מאוד אוהבים קוסקוס , להפתעתי , גיליתי שרוב הילדים אוהבים קוסקוס , אם לא ניסית את זה , אני ממליצה , את יכולה לשם הניסיון לקנות שקית ואם זה מצליח , להכין לבד כמות מכובדת ולהקפיא , זה קל , זול טעים ובהחלט אכיל ... ליל מנוחה

שלום מון שרי וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

האם הבכור מוכן לגוון את האורז? אם כן אולי כדאי לנסות להכניס תוספות לאורז עצמו? אני בעד לשאול אותו מה הוא אוהב ואולי אפילו להכין יחד תפריט שבועי, כלומר, יום ראשון שניצל ואורז, יום שני, נקניקיות ופתיתים וכולי. בכל יום תוסיפי משהו נוסף על התפריט השבועי, גם הקטן יהנה מגיוון והבכור - ירצה יטעם, לא ירצה לא יטעם. בהצלחה

מון שרי

New member
פעם באמת היה לי תפריט שבועי

שהיה מודבק על המקרר. משום מה נטשתי את זה. אני באמת אשב עם הגדול - שדרך אגב הוא בן 11- וננסה לתכנן משהו. תודה

למעלה