אולי תוכלו לעזור לי..?...

ר ה

New member
אולי תוכלו לעזור לי..?...

שלום לכם, היתי רוצה עזרה בלבחור מתנת יום הולדת לבן הזוג שלי. אני רוצה שזה יהיה משהו מיוחד, לא משהו בנאלי ואני לא מצליחה לחשוב על משהו שיתאים. זה מאוד חשוב... משתי סיבות. גם כי עד היום כל מתנה שנתתי לו היתה מאוד בנאלית (לפחות בעיניי, עכשיו במחשבה לאחור) וגם כי מסיבות מסויימות יוצא שאני לא אוכל להיות איתו ביום ההולדת (סיבות מוצדקות, תאמינו לי). אז גברים - מה הדבר שהייתם הכי שמחים לקבל/שיעשו לכם ביום ההולדת? נשים - יש לכן איזשהו רעיון??? אשמח לכל תשובה, תודה!

הייתי מאוד רוצה לעזור - אבל

כמה זמן אתם ביחד ? מה הוא אוהב ? מה רע במתנות בנאליות ? לפעמים כרטיס הברכה טוב יותר ונוגע יותר מהמתנה עצמה.... כי הוא כתוב ביד, או שיש עליו ציור אישי או הקדשה... ולזה אין תחליף... אבל כדי לשמוע דיעת מומחים - כדי לבקר בפורום הזה בהצלחה

ר ה

New member
אז ככה...

אנחנו שנתיים וחצי יחד. הוא אוהב ספרים, לרקוד... יש לו איזה קטע עם הכוכבים - ניסיתי לבדוק אם יש משהו מיוחד במצפה הכוכבים בגבעתיים, אבל יש שם רק הרצאות ותצפיות רגילות וטלסקופ יש לו.. לגבי העניין של כרטיס הברכה אני מסכימה - הוא אפילו אמר לי פעם משהו דומה למה שאמרת כאן..אניח פשוט מרגישה צורך לעשות משהו, אפילו משהו שיתאים לרעיון של כרטיס ברכה הזה, רק קצת יותר או בנוסף... ולגבי הפורום - הייתי שם, כתבתי הודעה ואחרי שקיבלתי תשובה הבנתי שכדאי שאני אעיף מבט על ממוצע הגילאים שגולשים שם והממצאים הם: בערך 16. רשמתי כאן הודעה כי אני רוצה תגובות מאנשים בוגרים יותר... (הוא בן 28)

ebony

New member
אוי אוי אוי יש לי רעיון ממש מגניב

ורציני לשם שינוי
תיקני לי אדמה על הירח או כוכב על שמו http://www.crazyshop.co.il/ הכתובת מצורפת לדעתי זה ממש מושקע, ומקורי במיוחד אם הוא אוהב אסטרונומיה

mika tal

New member
מאיפה המשפט הזה?../images/Emo13.gif

גם אני הבאתי בבנל'ה לאוניל'ה??

magenta73

New member
תעשי לו

פנקס קופונים כזה... (ארוחה זוגית עם נרות/מסאג'/טיול לאור ירח) כל מיני כאלה, גם דברים שמתאימים לכם. ואז הוא יוכל להשתמש בקופונים מתי שיבוא לו...

ggrrrWINTER

New member
כוכבים כוכבים.. מממ..

דבר ראשון בפרים וכוכבים זה טוב כי יש המון ספרים טובים יותר טובים פחות על כוכבים. הנה שילבנו
מצד שני.. זה לא כזאת מתנה שנכנסת לקטגוריה "מקורי" או "אינטימי". אז.. לכו לשחות עם דולפינים! זאת מתנה שבדרך כלל מאוד מחברת מאוד אינטימית מהנה ומקורית (לבוגרים
). (חחח אני מחמיאה קצת לעצמי אבל חבר שלי מאוד מאוד מאוד נהנה!) כמובן שבגלל שלא תוכלי להיות ביומולדת שלו
תסעו לפני או אחרי
מקווה שעזרתי. אה והוא בוגר

למעלה