אולי תוכלו לעזור לי.. :)

songlessbird

New member
אולי תוכלו לעזור לי.. :)

היי.. אני בן 24 מאיזור נתניה..וחשבתי לי לאחרונה אולי כדאי לי להתחיל ללמוד קפוארה.. אני יודע שבטח שמעתם את השאלות האלה כמה וכמה פעמים אבל אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות שלי זה יהיה נחמד.. השאלה שלי היא אולי טיפה מגוכחת..אבל אני "זקן" מידי בשביל להתחיל ללמוד?? אממ ואולי תוכלו לכוון אותי לקבוצה באיזור לגילאים שלי (אני גר בפרדסיה למי שמכיר) ואולי כמה זה עולה בערך(בכל זאת..סטודנט..) אממ בעיקרון זה הכל אם יש למישהו משהו להוסיף אני אשמח.. תודה.. :)

אפשר למצוא לך קבוצה

במרכז הגריאטרי הקרוב לביתך
וברצינות - 24 זה לא מאוחר מדי. בכלל, אין גיל שהוא "מאוחר מדי". בכל גיל אפשר ללמוד לעבוד עם הגוף, לשפר את הגמישות, להגיב למי שמולך. גם אם בגלל הגיל יהיה לך קצת יותר קשה באיזה תרגיל - אז מה? אז יותר קשה, ומנסים עוד קצת, ולוקח אולי טיפה יותר זמן, ומצליחים. לגבי קבוצות באיזור ומחירים - אחכה שמישהו מהאיזור יגיע ויענה...

אתה ממש לא זקן מידי ....

אני בן 26 ולומד קפואירה כבר שנה ושלוש (התחלתי בערך בגיל שלך), נהנה מכל רגע ,משלב את זה עם התואר וממש לא חושב שהתחלתי מאוחר מידי . יש אצלי בקבוצה אנשים בגילאי 30-40 .... ולא נראה לי שהגיל כל כך מפריע להם . מקווה שקישור יעזור לך... יוסי

tartaruga

New member
גם אני התחלתי ב24

והנה תראה אותי היום אפילו גלגלון אני כבר מצליח :)

ailag

New member
גם אני התחלתי ב 24../images/Emo3.gif

כלומר כמעט ב 25. והיום אני בת 25 וקצת. d'oh!

ailag

New member
אני זוכרת את המיה לואה שלי...

... מאתמול. מה 5 רצוף מה?!?

אתה כלל לא זקן

כלל לא. שאני התחלתי ללמוד, תמיד עבר לי בראש:"אבל את בת 19!!! זה כל כך מבוגר!" אבל אז מישהו העיף לי כאפה מצלצלת ונתן לי את סיפור חייו ואיך הוא התחיל ללמוד בגיל 28.
אז מתי תעשה גלגלון?

ailag

New member
19???

19 נחשב מבוגר מדי רק בשביל ערוץ הופ בערך. ובשביל כתה ז'.

jennie 00

New member
רופין

אם מתאים לך להגיע לאיזור רופין תגיד לי ואני בכיפ אתן לך פרטים

songlessbird

New member
תודה..

תודה לכם,שכנעתם אותי..אבל זה לא חוכמה לשכנע את המשוכנע :) והגעתי למסקנה שאני בכלל לא זקן..למרות כל השיערה הלבנה שצצה לי משום מקום... וג'ני...כן מתאים לי להגיע לאיזור רופין..זה ממש קרוב אלי..אז תני לי פרטים בכיף :)

ToryMaster

New member
גם לי יש שערות לבנות

[נשבעת לכם, מצאתי אחת] אני בכלל בת 18, זה לא אומר כלום!

למעלה