אולי תוכלו לעזור לי???

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אולי תוכלו לעזור לי???

הי חברה אני מקווה שזה לא ישמע יומרני מדי אבל יש לי חלום להקים קבוצת תמיכה באיזור מגורי, אני יודעת שאין אצלנו קבוצת תמיכה. אין לי נסיון ואני לא יודעת לאיזה גורמים לפנות כדי להוציא את זה לפועל. אולי אתם יודעים?

1ט ל י

New member
זה מביא אותי לשאלה הבאה:

אני נרשמת לאגודה רק אחרי שאני סופית מוגדרת כחולת לופוס?

gaia20

New member
שירי וטלי

עדיף שתחכו שכוכי תענה לכן, היא בטוח יודעת כל מה שקשור לאגודה ולקבוצות תמיכה. גאיה

חברות בארגון הלופוס

היי טלי את יכולה להירשם לארגון הלופוס גם אם יש חשד ללופוס. אם תכנסי לאתר שלנו, לקישור: "הצטרפו אלינו", תוכלי להיות חברה בארגון. בשלב הראשון את נכנסת לרשימת התפוצה של הארגון, וולאחר מכן את מתבקשת לשלם 100 שקלים דמי חבר לשנה. כשתכנסי לקישור, תוכלי לראות מה הארגון מזמן לך. הרבה בריאות כוכי

קבוצות תמיכה

הארגון מפעיל קבוצות תמיכה, בד"כ על פי יוזמות מקומיות. אנחנו נותנים את התמיכה, הסיוע, ההדרכה, ואנחנו פונים אל האנשים שגרים באיזור שבו מדובר. (כך עשינו ברעננה, כך עשינו בירושלים, וכך אנו מתכוונים לעשות באזור יהודה ושומרון). אולם הקבוצה קמה על פי רצונם של אנשים מאותה הסביבה. זה נובע מהקושי להגיע לקבוצת תמיכה שנמצאת הרחק ממקום המגורים. אם תצרי איתי קשר, דרך הדואר האלקטרוני, או דרך המסרים, ותספרי לי על מקום מגוריך, ונוכל קצת לשוחח על כך, אין ספק שנוכל להקים ביוזמתך קבוצת תמיכה. כל הכבוד על המחשבה מקווה שתצא מהכוח אל הפועל להתראות כוכי

שני 4

New member
הי כוכי מה שלומך?

אני רוצה לתקן אותך, לפני 7 או 8 שנים היתה קבוצת תמיכה בחיפה. היתה שם אחת מרגלית (שכחתי את שם משפחתה) אבל אני הייתי שם פעם אחת בלבד.

עוד בענין קבוצת תמיכה

הי שני בתשובתי ציינתי את קבוצות התמיכה שפועלות עכשיו. היו לנו קבוצות בחיפה (דר´ מרגלית לורבר ריכזה את הקבוצה בחיפה) והיו לנו מספר קבוצות בתל אביב, קבוצת הורים, קבוצת צעירים ועוד. מטבע הדברים, קבוצת תמיכה לא נמשכת לנצח... נכון, שחשוב שהיא תימשך כמה שיותר זמן, אבל לפעמים אנשים מגיעים לרווייה מסויימת, לוקחים פסק זמן, ואז פותחים קבוצה חדשה. כוכי

כן, טלי, יש דרך

היי הטלי אם תשלחי לי את שמך המלא ואת הכתובת שלך, דרך המסרים האישיים, כך שזה נשאר חסוי ואף אחד לא רואה, רק אני, אשלח לך בדואר טופס הצטרפות. גם הרשימות שלנו חסויות, הן לא ניתנות לשום גורם, ולא מופצות בשום דרך. כוכי

למעלה