אולי תוכלו לעזור נדרשות נעלים מס'14

מלימלי

New member
אולי תוכלו לעזור נדרשות נעלים מס'14

שלום לכולם, אני לא בטוחה שזה המקום אבל אנסה לשאול גם כאן. בתי בת 11 חודשים והיא נולדה פגית משומרת על מימדים זעירים עומדת ומתחילה לפסוע אנחנו במעקב של התפתחות הילד הפיזיוטרפיסטית, הרופא בהתפתחות הילד ואורטופד פסקו שהיא צרכה ללכת עם נעלים למרות שעוד לא ביססה סופית את ההליכה כי יש לה גמישות יתר במפרקים. הבעיה היא שהרגל שלה זעירה הערכה מס' 14 מדדנו לה את הרגל והיא 9 ס"מ. מצאנו נעל מס' 17 ועם רפידה וגרב עבה זה עדין ענק אליה. אשמח לשמוע אם יש לכם פתרונות או הצעות תודה מראש

מלי יקרה

אין לי נעליים בשבילך אבל אני יכולה להמליץ לך לפנות לשמוליק להב מאורטופדיה ברזילי-להב ברחוב ביאליק ברמת גן. הוא יבנה לך עבור הילדה, נעליים בגודל המדהים. הוא מקסים וקשוב ופותר כל בעיה. אם יש בעיה ולא מייצרים נעליים בגודל הזה, הוא ייצר לך במיוחד. אל דאגה. ממליצה בחום, יעל

לא יודעת לעזור לך אבל רוצה..

לשאול שאלה, האם את חושבת שבגלל גמישות היתר הרגל קטנה יותר מהרגיל או שמא בגלל שהיא באמת עדיין קטנה???

שלום

אם אני לא טועה לרובינו (המטפלים בשיטת פונזטי) יש נעליים מידה 14 אבל הפוכות. נעליים "ישרות" (לא רגילות -תוכלי לראות כאן בתמונות) אפשר להשיג רק ממידה 16 אצל מישהו בחיפה/עפולה. מאיזה איזור אתם? האם אתם צרכים נעליים הפוכות? אני לא בטוחה שכדאי לשים נעליים הפוכות למי שלא צריך אך שווה לשאול את האורטופדים.

למעלה