אולי תוכלו לעזור ?

gnsis

New member
אולי תוכלו לעזור ?

שלום לכולם אתמול המפקח של החברה כינס את כל המאבטחים לישיבה דחופה. בא הוא צין את רמת האבטחה הירודה .הוא הוסיף כי בשל כך המשטרה החליטה על מתן קנסות למאבטחים שיכשלו בתרגילים. גם החברה מצידה תגביר את התרגילים למאבטחים. ומי שיכשל יקבל מהחברה כנס גדול יותר מהכנסות שמטילה המשטרה . בעבר ניסתי לבדוק את חוקיות מתן קנסות ונאמר לי ע"י שירות יעוץ לאזרח (שי"ל) כי זה לא חוקי . רציתי לשאול מה דעתכם בנושא ? זה חוקי ? תודה לכולם

Diamond Head

New member
אסור לקנוס עובד זה לא חוקי ../images/Emo150.gif

יכולים לפטר אותך אם הם חושבים שלא ביצעת את עבודתך כהלכה וגם למשטרה אסור לקנוס שומר אין חוק כזה אלא אם ירית במישהו ואז הם יעצרו אותך לא יקחו ממך כסף אותי קנסו בחברת שמירה לפני כמה שנים תבעתי אותם וזכיתי בכסף חזרה הנבלות האלו ( חברות השמירה) משתמשים בטריק הזה כבר הרבה זמן כדי להפחיד שומרים שלא יודעים את זכויתם

joshh

New member
אני רוצה להוסיף

לא רק שאסור ...ולא חוקי ... המשטרה כונסת את החברה ולא אותך . המשטרה לא יכולה לכנוס עובד . הסיבה שהמשטרה כונסת את החברה היא בגלל שהיא לא מאמנת מספיק את המאבטחים שלה . ולא בגלל המאבטח , לכן אינך אמור להיכנס כלל. אם החברה לא מרוצה מהבדיקות שלך היא אמורה לפטר אותך או ללת לך הכשרות מתאימות, מכספה שלה ולא שלך ! ונוסף לזה אם החברה תכנוס אותך . לאחר שתתבע את החברה תקבל לא רק את הכסף של הכנס אלה ריבית ופיצוי . _____________________________________________________________ בנוסף אם יכנסו אותך , תתיעץ איתנו (אמי"ל) במייל - [email protected]

למעלה