אולי תוכלו לעזור

1nice guy eddie

New member
אולי תוכלו לעזור

טוב אני מקווה שיש לכם סבלנות לא יותר מידי ארוך יצאתי מזה חודש וחצי דיי אינטנסיבי עם מישהיא שהכרתי באחד הפאבים בת"א. באותה תקופה הגיע איזה ידיד שלה מחו"ל והיא אמרה לי שהיא מתלבטת ביני לבינו הם נפגשו ואף התנשקו , אני לא כעסתי ולא נפגעתי מה שהפליא אותה. הסיבה שלא עשיתי כלום היתה מכיוון שרציתי לתת לה להחליט אותה הפליא שלא הפריע לי שאין לי מה להגיד על זה ועל זה אמרתי לה שאני לא כזה קנאי ומאמין שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ואני לא רוצה למנוע מאף אחד כלום בטח לא מחברה שלי , כמובן עד גבול מסויים. קצת מזכיר את החבר הקנאי של lironbe ויכול להיות שקנאות היא לא מילה גסה שהיא בעצם אולי ביטוי לא נכון אבל בכל זאת מעידה על רגש עמוק. כעבור שבועיים היא סיפרה לי שידיד הומו שלה נישק אותה בפה ואם יש לי משהוא להגיד לה על זה , אמרתי לה שמכיוון שהוא הומו זה לא מפריע לי ( לא יודע אולי זה אפילו דבר שמקובל בין הומו לידידה). ביום חמישי אחרי שכבר סגרנו צימר ליום שישי וחצי שעה לפני בחינה שהיתה לי היא הודיעה לי שזה נגמר ושהיא רוצה לנסות עם הידיד ההוא שלה. את הבחינה פישלתי ומאז אני לא מרוכז בכלום ואפילו קצת חולה, יותר מהפגיעה מהבחורה , הפגיעה היא באגו כמובן ובכל התפיסה , lironbe סיפרה שחבר שלה היה מאוד קנאי אולי אם אני הייתי כמוהו עדיין הייתי בתמונה. אני פשוט מאמין שאסור לעצור בין אדם מלהתראות עם מישהוא אחר כי אחרת מקבלים את זה כמו בומרנג. טוב יצא קצת ארוך , אבל אם הגעתם עד לכאן אז תודה שקראתם ומקווה לתגובות(עוד שעתיים אני קם לעבוד :) )

mika tal

New member
../images/Emo66.gif אז ככה:

ראשית, הבחורה נשמעת לי חסרת ביטחון, ודיי מתוסבכת. (כמובן שאנחנו שומעים רק את הצד שלך בעניין, כך שאאלץ להתייחס לצד זה של המטבע).. מה שאותי מפליא זה איך אתה מלכתחילה שהיא סיפרה לך על קירבה בינה לבין הידיד ההוא לא סגרת איתה סיפור. אפילו אם היא רצתה ממך תשומת לב וגילויי חיבה(שזו דרך מטומטמת לדעתי),זו עדיין לא צורת התנהגות. וגם אם שיקרה לגביי הידיד ההומו, והידיד מחו"ל כדי לרכוש את תשומת ליבך? מדובר בילדה קטנה ממש.. והכי הרגיז אותי ביטול הצימר חצי שעה לפני יציאה? להיכשל בבחינה? עזוב אחי, עשה לעצמך טובה ותמשיך הלאה.... תן לזה לחלוף... תתעודד יום מקסים מיקה

magenta73

New member
קנאה

לאו דווקא מעידה על רגש עמוק. קנאה מעידה על חוסר בטחון עצמי ועל חוסר אמון בצד השני, והאמת, חוסר אמון בעולם החיצוני כולו. אני לא יודעת כמה היית בתמונה אם היית עושה קולות של קנאה. הבחורה הזאת לא ממש סגורה על עצמה. זה לא קשור לתגובה שלך.

billc

New member
קצת קנאה קצת כעס קצת רכשנות זה טבעי

ברור שהיא פסיכית על כל הראש. אבל ההתנהגות שלך גם משונה ( לפחות מבחינתי) אני מודה שאני סומך על הבחורה שאיתי, עד הסוף ואין לי שום "פחדים" אבל אם הבחורה אומרת שהיא חושבת על.., שהיא מתנשקת עם... לי זה היה קצת מפריע, אבל זה אני.

Ocean Girl

New member
סתם באופן כללי

כשאתה מתחיל קשר עם בחורה תבדוק מה אתה רוצה... פגישה ראשונה שנייה- אתה כנראה לא תבקש בלעדיות עליה.. אז אין לך מה לקנא, אבל אם אתה לוקח אותה קצת יותר ברצינות, או לפחות מספיק רצינות כדי לא לראות (ולנשק או להתגפף) עם מישהי אחרת-תיידע את הצד השני שזה מה שאתה רוצה גם ממנה.... לא להיות קנאי- זה נחמד. אבל לצאת עם מישהי חודש וחצי כשאתה קורא לזה "דיי אינטנסיבי" ולקבל את זה שהיא מתנשקת עם מי שבא לה זה לא בדיוק בריא. זה בטח לא יבנה קשה טוב... וזה לא קשור לעובדה שהבחור השני הוא הומו... נראה לך שבחורה נורמאלית תקבל את זה שתתנשק עם לסבית?

the match maker

New member
אולי....

מה שעשית, ידידי, זה לתת לה את הלגטימציה. וברגע שנתת לה את זה, היא סובבה אותך על כל האצבעות ולא רק על אצבע אחת. או שהיא יוצאת איתך, או שהיא איתו.אין באמצע. להיות קנאי טוטאלי זה ממש לא טוב, ולהיות אדיש מדי, זה גם לא מסתדר. כל דבר, צריך להיות במידה, וכן, גם קנאות צריכה להיות פה ושם, כי אז הבחורה יודעת, שמצד אחד אכפת לך ממנה ואתה לא רואה אותה כדבר מובן מאליו, ומצד שני, שאתה לא קנאי מניאק שלא נותן לה לנשום. לפי דעתי, היא ניסתה לבדוק עד כמה אכפת לך, ואולי זה היה סוג של מבחן (למה שידיד הומו ינשק בחורה בפה!?!). בקיצור, מקווה שלמדת מהטעות, ושזה לא יקרה שוב - שמעת? :)

למעלה