אולי תוכלנה לעזור לי בבקשה

עודליל

New member
אולי תוכלנה לעזור לי בבקשה

ביום שישי עשיתי תרבית לדלקת בדרכי השתן (בביה"ח)כי היו לי התכווציות ממש חזקות, היום התקשרתי לקבל את התשובות וזה יצא חיובי. אמרו לי לגשת לרופאת נשים כי חייבים אנטיביוטיקה. אני לא לוקחת תרופות בדרך כלל, ובהריון קל וחומר שלא. מה גם שנראה לי מוזר לתת אנטיביוטיקה בלי בדיקה חוזרת. היום או מחר על סמך בדיקה שנעשתה לפני מספר ימים. (אה ואין לי התכווציות, וכן אני שותה לפחות 3 ליטר מים ביום). מה גם שלא בא לי ללכת ולעשות בדיקות אני ממש ממעטת להיפגש עם רופאים בהריון ולא מוכנה להיכנס למעקב שלהם. אני כולה בהריון לא חצי מתה. השאלה היא אם יש דרכים טבעיות יותר לעזור לדלקת, ולמנוע אותה ועוד דבר האם באמת יש סכנה ממשית לעובר, כשלאמא יש דלקת בדרכי השתן. אה שכחתי לכתוב שאני בשבוע 29

אוי, החתימה שלך עושה לי עצוב נורא

ובאשר לשאלה..אני לא ממש יודעת. אני הייתי עושה בדיקה חוזרת וגם שואלת בפורום "הורות טבעית"... גם נראה לי שיש לזה זמן לעבור עד ללידה עם עזרה של מיץ/כדורים של חמוציות וכל מיני טבעיים.

debby12

New member
מנהל
אוי. מכירה דלקות בדרכי השתן מקרוב

יש לי היסטוריה "מפוארת" איתן - דווקא לא בהריון. אתחיל מזה שאני לחלוטין מבינה את הכיוון שלך - בתור יולדת בית שמסרבת לקבל על עצמה את ההיסטריה/לחץ/פחד שהמימסד הרפואי אוהב להשרות על הריוניות. למיטב ידיעתי - 2 סכנות לדלקת לא מטופלת בדרכי השתן: הראשונה היא צירים מוקדמים (לא כדאי ללדת פג כי אז חייבים בבית חולים עם צוות היסטרי....). השניה, היא שהדלקת יכולה לטפס ולעלות לכליות שלך ואז חייבים כבר אנטיביוטיקה לוריד ואשפוז ופיכס (קרה לי כשהייתי בצבא. לא נעים) בקיצור - לא הייתי מזלזלת. שווה אולי לעשות עוד תרבית אבל אם זה חיובי - אפילו אני הייתי לוקחת אנטיביוטיקה (ואני ממש *לא* מחובבי הז'אנר). תהיי גם עם האצבע על הדופק - אם החום שלך מתחיל לעלות זה כבר לא טוב. מה גם שכבר כתבת שהיו לך התכווצויות ואני מניחה שאולי זה קשור. ממה שקראתי גם, UTI בהריון נוטה להופיע עם סימפטומים פחות חזקים (בדרך כלל זה גם כואב כשעושים פיפי ואי אפשר להתאפק לפיפי שניה). מה שכן, הייתי מתחילה מלנסות אנטביוטיקה מסוג "רספרים" ורק אם זה לא הורג את חיידק ה E.Colli המגעיל הייתי עולה מדרגה לצפורל או זינט. מבחינת תרופות טבעיות - מיץ חמוציות אומרים שעוזר. אפשר לקנות את זה גם כקפסולות בבתי טבע - וזה עדיף כי כדי להגיע למספיק חומר פעיל צריך לשתות המון המון מזה ביום. בזמנו היה לי של חברת הדס. הנה קישור1 - יש על זה מלא חומר - תקישי קרנברי ו- urinary infection בגוגל ותמצאי מלאן. התיאוריה שאני זוכרת היא שחושבים שזה עובד כי מפריע לחיידק להיצמד לדפנו השלפוחית. ואחרי שתמגרי את הדלקת המרושעת תוכלי לשכוח מהרופאים

הילהל

New member
זהירות

לי היתה דלקת חריפה מאוד בדרכי השתן+דלקת במפרק הירך. והחגיגה הדלקתית והחום כ"כ קרוב לרחם... העוברית שלי העלתה דופק והפסיקה לזוז ועברתי כמה שעות מאוד מבהילות. יש מצבים שהרפואה בנויה להם. הריון אינו מחלה, דלקת כן.

שָׂרָה

New member
אפשר להיעזר בדרכים טבעיות ומהר

אם עושים את הדבר הנכון הריפוי מהיר וחזק: תקני תמצית חמוציות טבעית מרוכזת ולשתות מזה כמו פטל במשך היום במקום מים. לא להמתיק בסוכר. אפשר כמה פעמים ביום להמתיק עם דבש טבעי חי. גם לשלב שום טרי בתזונה. בשביל לחסל את הדלקת במהירות לשתות תה ולהוסיף בו דבש טבעי חי ורבע כפית אבקת פלפל אדום חריף . לשתות מזה 3 - 4 פעמים ביום. הדלקת אמורה להתחסל תוך יום יומיים.

שָׂרָה

New member
שכחתי להוסיף:

גם ליטול תכשיר ויטמין C טבעי משושנים או תפוזים. אם יש רק מחומצה אסקורבית, לקנות אבקה מזה ואז להכין ויטמין C אסקרובאט בכוס שתיה: רבע כפית סודה לשתיה ללא אלומיניום + חצי כפית אבקת ויטמין C חומצה אסקורבית לשים על זה מים. ואז זה תוסס. אחרי שזה מפסיק לתסוס למלא את הכוס במים. לשתות 3 כוסות כאלו ביום. זה עוזר לגוף להתפטר מזיהומים. לשתות מזה עד סוף ההריון ורצוי לשתות מזה כל הזמן. אחרי הלידה אפשר להוריד את המינון ל2 כוסות ביום, אבל גם 3 זה מצויין!

צימעס

New member
קוקטייל של

ויטמין C, אסידופילוס, וחמוציות אמור לעשות עבוצה מצוינת. (יד על הדופק וכו')

../images/Emo207.gif../images/Emo5.gif הפקק רירי- סליחה מראש

אמר לי הבוקר "שלום, נעים מאד", אבל לא יצא לגמרי- חלק יוצא וחלק תקוע (?!) שם. לעזוב את זה או שיש דרך להוציא אותו. לידה שעברה לא נפגשנו ולכן אני לא יודעת מה עושים. ואם כבר...אז זה אומר משהו? לצפות למשהו מיוחד בעיקבותיו? תודה

אשכר ש

New member
יאמי...

מה זאת אומרת לא יצא לגמרי? האם הכוונה השתחרר מצוואר הרחם אבל לא הופרש לחלוטין החוצה? אם כן,והוא מציק לך, הייתי מוציאה באופן ידני בעדינות מירבית. אם הוא עקשן הייתי מוותרת לו. זה מרגש מאוד, אבל קחי בחשבון שזה לא אומר שתלדי היום. יכולים לעבור כמה ימים טובים עד הלידה.

ס ו ל ה

New member
אצלי יצא בסיפור המשכים, כשהסוף היה

ממש חלזוני וגדול! בתאבון!!! יופי אוטוטו......

תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אז עכשיו צריך

לחכות...? כמה? חוסר הוודאות ממש
...

ס ו ל ה

New member
לחכות בסבלנות עד שזה יגיע אין מה

לעשות, עוד תתגעגעי לחיכיון הזה שאפוף בשמחה והתרגשות. "אמרה סולה הזקנה" -

Merav B R

New member
לי לקח שבוע מיציאתו בלידה הראשונה

ובלידה השניה הוא ירד עם המים וכל החוקן הטבעי בשירותים...

debby12

New member
מנהל
למה סליחה מראש?

אצלנו בפורום זה מה שעושה לנו שמח בלב
(זוכרת שפעם אפילו שמו פה קישור לתמונות של פקקים?) נטולת עצות אני יען כי אני והפקק שלי מעולם לא נפגשנו. נדמה לי ש"לפי הספר" זה אומר לידה במהלך השבועיים הקרובים <לא ממש עוזר>

רגע לפני התרופות שאלה

איך עשית את הבדיקה? כי חשוב מאוד לעשות מעט שתן לעצור ורק אז לתת שתן לתרבית. מניסיון אישי היה לי סיפור דומה בהריון הסבירו לי את הנושא עשיתי בדיקה חוזרת וכיאלו כלום... אז שווה בדיקה חוזרת בהצלחה

למעלה