אולי תחליפו סקר???...
ק קסנדרה פוטר New member 30/7/02 #2 ותכניסו תמונות לגלריה?...../images/Emo104.gif באמת! זה כבר פורום עם וותק, ודברים לא זזים!
ק קסנדרה פוטר New member 30/7/02 #3 ומשהו חשוב יותר...../images/Emo104.gif מישהו פרסם כאן לפני חודשיים, אם אינני טועה, אי-מיילים אם תאריך מוזר. הייתי מעוניינת לראות את זה. יש לך את התמונה עדיין?
ומשהו חשוב יותר...../images/Emo104.gif מישהו פרסם כאן לפני חודשיים, אם אינני טועה, אי-מיילים אם תאריך מוזר. הייתי מעוניינת לראות את זה. יש לך את התמונה עדיין?
I Idan91 New member 30/7/02 #6 הודעה לכולם- אם יש לכם רעיונות כלשהם לסקר- אתם מוזמנים להציע אותם כאן או אליי במסרים. ובקשר לאימיילים עם התאריך המוזר... לא זכור לי דבר כזה...המממ.. יכול להיות שזה היה בפורום אחר?
הודעה לכולם- אם יש לכם רעיונות כלשהם לסקר- אתם מוזמנים להציע אותם כאן או אליי במסרים. ובקשר לאימיילים עם התאריך המוזר... לא זכור לי דבר כזה...המממ.. יכול להיות שזה היה בפורום אחר?
I Idan91 New member 30/7/02 #5 לא לא... המחשב היה בתיקונים מלא זמן... ואז- היה לי אותו למשך שבוע וחצי, ולפני כמה ימים- *בום*, פשוט מת... אז הוא שוב בתיקונים...
לא לא... המחשב היה בתיקונים מלא זמן... ואז- היה לי אותו למשך שבוע וחצי, ולפני כמה ימים- *בום*, פשוט מת... אז הוא שוב בתיקונים...