אולי 'תם יודעים

אניגלי

New member
אולי 'תם יודעים../images/Emo35.gif

לפול נולד או נולדה עוד ילד??????? (כלומר חוץ מהתינוקת שנולדה לו לפני כחצי שנה) שמעתי שמועות כאלה אתמול

Another Girl

New member
מה מה מה?

לפול נולדה ילדה בשבוע שעבר,ביאטריס מילי. לא נולד לא ילד לפני חצי שנה,אשתו הייתה בהריון אז. חוץ מהתינוקת יש לו ילדים בוגרים...

אלרוס

New member
לא, אני באותו צד של לוסי

אב פולקערס עשה לי שיפת מוח, אני אדגים לכם איך זה נראה: (דלגו לסוף ההודעה, בקטע שיש מרווח בינו לבין שורה חדשה) פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה, אבל אני נלחם! לוסי צודקת, פול חי פולקערס מת (נשמע שם של קונספירציה)

למעלה