לא, אני באותו צד של לוסי
אב פולקערס עשה לי שיפת מוח, אני אדגים לכם איך זה נראה: (דלגו לסוף ההודעה, בקטע שיש מרווח בינו לבין שורה חדשה) פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה,פול מת ואתפם מאמינים בזה, פול מת ואתם מאמינים בזה, אבל אני נלחם! לוסי צודקת, פול חי פולקערס מת (נשמע שם של קונספירציה)