אולי תסבירו לי מה זה????

flashes

New member
אולי תסבירו לי מה זה????

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1385679 איך זה שהיא נמצאת בנצפים של תפוז אם היא בבלוגים שך ORENGE TIME? האם יש כאן יד רוחצת יד? וראיתם את התגובה של נועה אוסטרייכר שעד לפני שבוע קיבלה משכורת מתפוז וגם סתמה לנו את הפה אוף דבורית ☼ noaostו | 18/12/2008 12:07 איזה יאוש עם התפוז המכני המעפן הזה לא שאני מתכוונת לרפות את ידייך, אבל אם זה הכי טוב שאורנג` מסוגלים לספק מבחינה טכנית לבלוגרים המובילים בישראל... החוצפה התגלמותה! הבלוגרים המוביליים בישראל... תרשו לי צחוק!!!!

siv30

New member
יש בעיה טכנית לעבור שם בין בלוגים

עם הניק מתפוז. ניסיתי לעבור לבלוג של בועז כהן והוא העיף אותי מהניק ולא נתן לי להיכנס איתו שוב. ולגבי היתר הרגת אותי שתהיי בריאה !!

flashes

New member
סיון... למה מה?

משהו שכתבתי כאן לא נכון? גברת שרגל יוצאת מדלת אחת ומחזירים אותה בדלת האחורית! נראה לי שיש פה טעם לפגם!!!

siv30

New member
באופן פרדוכסלי היא הביאה עלינו את הדף המכוער

שאנחנו חיים איתו היום. אבל כשהיה צריך לבחור, היא ברחה למקום שהעיצוב שלו הרבה יותר נקי (אני לא חושבת שמבחינה טכנית דה מארקר יותר טובים מתפוז נהפוך הוא) והשאירה אותנו עם רעיונות באוויר שלא הבשילו לשום מקום רק משכו אותנו למטה לדיראון ולתקלות אין סוף. ואני מקווה מאוד שהנהלת תפוז ילמדו מזה משהו, מהניסיון הזה. שאין כמו האנשים בבית!! שמכירים את הגולשים, שמכירים את הצרכים ולא עסוקים בלקדם את עצמם. התקווה שלי שאת הנבחרת המנצחת של היום לא יחליפו ולפחות יתנו להם לתקן את כל הנזקים שנעשו בחודשים האחרונים.

flashes

New member
הנה ציחלום מסך של הנצפים

עם הגברת וולווט (שרגלית) והבלוג שלה

flashes

New member
והנה הפוסט של שרגלית

שלא תגידו לי שזה תפוז רק באנגלית.... ORANGE TIME פחחחחחחחח

Tali1912

New member
וואלה

שרגלית הופיעה היום גם אצל עמנואל רוזן בתיק תקשורת כנראה יש לה פינה שבועית אצלו, נראה שעמנואל מבסוט מהפינה לפי החיוכים שלו. מה ככה יראו הבלוגים,עם פרסום לאורנג? יענו פרסומת מסחרית קבועה?

Tali1912

New member
../images/Emo3.gif

ינעל דינק, זה נראה טוב השער הזה, אבל למה רק לאלה שיש להם אורנג', מה עם המנויים של הניידים הלא מתקדמים ונראים מתקופת האבן של חברת פלאפון, ימשיכו לקבל את דף הבית <הבלוגיה> הרגיל? ועל מה שרגלית מקבלת כסף משם? שולחים sms כמו לשיפרי בהצבעות מזוייפות? זה נראה איך שהוא דומה לבלוגים בתפוז כשמבקרים בבלוג שלה אבל בעצם זה לא....... חוץ מזה יש שם פליקס ופורומים אז מה הולך בדיוק חוץ מזה שתפוז וגם אורנג' כתומים?

suki da yo

New member
את יכולה לקרוא על זה קצת פרטים

כאן http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1384740 , רק שכאן לא שמתי לב שהיה כתוב משהו על העובדה שזה שיתוף פעולה עם תפוז. טוב,דבורית עשתה את השם שלה מהבלוג שלה, ועכשיו היא בעמדה להרוויח מזה עוד כסף, שיבושם לה. את דעתי עליה היא יודעת, ואני מניחה שגם נועה יודעת מה דעתי עליה, ואת שתי הדעות האלה לא אפרט פה מטעמי נימוס. בכל מקרה, מי מסתכל על הנצפים של תפוז, למי אכפת מה מבלבלות שתי אלה, ולמה את מופתעת?

flashes

New member
סוקי יקירה שיבושם לה

אבל למה מכניסים לנו אותה בדלת האחורית שתהיה שם, שתעשה את המליונים שלה שתפוז יפעילו את מי ומה שהם רוצים אבל שישאירו אותה שם ולא יביאו לפה!

suki da yo

New member
את יודעת שזה לא מדובר בה, נכון?

אורנג' השיקו מערכת בלוגים חדשה, רכשו את מיטב שחקני הרכש שיכלו, מבחינתם בלוגים ולפי הקריטריונים שלהם, ושמשלמים לתפוז לא כדי להביא לנו את דבורית אלא כדי לקיים שיתוף פעולה טכני. עוד קצת פרטים כתב חדשוטק http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1385969

flashes

New member
שיתוף פעולה... אין בעיה עם זה

יש לי בעיה שמכניסים אלינו את הפוסטים שלה/שלהם אני מוצאת בזה טעם לפגם.

siv30

New member
ברור,

ששיתוף הפעולה הוא טכני כמו שהיה נדמה לי עם קוקה קולה. אבל למה, למה לכל הרוחות והשדים צריכים לתת להם פרסום וקידום גם אצלנו בתפוז? כדי להגדיל את הכניסות שלהם ואת מתח הרווחים? הרי זה לא שיתוף פעולה תוכני, ומי שרוצה יכול לגלוש לorange time וישר בדף הבית שלהם למצוא את הפוסטים של דבורית. או שאולי אני טועה...

suki da yo

New member
סיוי, אני חושבת שזה די פשוט

מה האינטרס של אורנג' לבקש את זה, ובטח מה האינטרנס של תפוז (שניהם אינטרסים ירוקים ומרשרשים).

siv30

New member
ירוקים ../images/Emo6.gif

ואני דווקא חשבתי על סגלגלים צהבהבים

siv30

New member
בצלאל היקר

נתחיל בבסיס של הממשק שנבנה ע"י דבורית ושות'. בזמנו הוגי המאיסות הזו שנקראת דף הבית של הבלוגיה, בנו אותו כדי ליצור היזון חוזר ולמעשה משוב מחזק ומגביר לבלוגים הנצפים ביותר והמדוברים ביותר (הוא היה אמור לפעול ככה גם בנושא ההיטים, אבל מאחר ואני בספק לגבי הטמעת פלטפורמת ההיטים אני לא יודעת עד כמה הוא עובד שם באותה הצורה). תחשוב על זה בצורה הגיונית כסימפטום של תופעת העדר. אדם נכנס לדף הזה ורואה רשומה שנמצאת בראש הטבלה, הוא ישר רוצה לדעת מה כל החברים המכובדים מצאו בה ואץ רץ להיכנס לרשומה הזו. ותאמין לי מניסיון של רשומות ששהו שם, אני יכולה לספר לך שהאפקט הוא מתמשך, כלומר, רשומה שנכנסה לדף הנצפים תייצר במשך כמה ימים כניסות מתמשכות. בזמנו הרבה בלוגרים התנגדו לשיטת הקידום הזו מהסיבות הברורות והידועות וצריך לשים אותן על השולחן בקול רם : הממשק הזה מקדם את אלה שממילא מקודמים ומאשר להם חשיפה גדולה וקבועה. ולראיה במשך השבת באמת הרשומות של דבורית כיכבו במדוברים ובנצפים. אפילו לא היה צריך להתאמץ לגגל ולחפש את אורנג' טיים, רק היה צריך להיכנס לדף הבלוגיה. כך שלמעשה כמו שאתה מבין נוצר מצב פרדוכסלי, והזוי, שבו ההוגה והמתכנן של הממשק המאוס הזה, זוכה לקידום גדול ומתמשך על אף שלמעשה לא זו היתה כוונת התפוז. אני בטוחה שגם תפוז לא חשבו על השירות הפירסומי שהם נותנים בחינם אין כסף לאורנג'טיים. נו אין מה לעשות אבל כל קליק על רשומה דרך הנצפים ביותר או המדוברים ביותר, היא פירסום חינם וכניסת חינם. אני מקווה שעם החלפת דף הבית של הבלוגיה החלמאות הזו תיפסק. ושיהיה לך אחלה שבוע

למעלה