אולי תספרו לי קצת על עצמכם

Anabel74

New member
אולי תספרו לי קצת על עצמכם../images/Emo35.gif

מי אתם? מהיכן? איך הגעתם לרייקי? מה אתם הכי אוהבים לעשות? מה הכי פחות? מאכל אהוב? סגנון מוסיקה מועדף? תחביבים? תוכנית טלויזיה? משחק מחשב?יש או אין בן/בת זוג? מה החלום שלכם? מה תרצו להיות כשתהיו גדולים? וכל שעולה על דעתכם לספר... אפשר גם לפתח את זה כך שכל פעם מישהו אחר יספר על עצמו ואחרים ישאלו אותו שאלות שמענינות אותם. מישהו מתנדב להיות הראשון?? חשוב לי שנהפוך לקהילה מגובשת יותר. יש כאן אנשים מקסימים ומיוחדים ונראה לי שאפשר יהיה להפיק הרבה מההכרות הזו בין כולם. אז מה אתם אומרים??

פגית

New member
היי

אני בת 17 ,תלמידה בתיכון ,אוהבת מאוד לרכב על סוסים ומתענינת ברייקי והולסטיקה ועכשיו גם ברפואה סינית (פתאום קפץ לי איזה גוק ואני ממש מתענינת באלמנטים וזה) אוהבת מאוד מאכלים הונגרים ומהסביבה ושוקולד,הגעתי לרייקי כי תמיד עינין אותי אמא שלי עשתה רייקי 1 לפני מלא זמן ואז פתאום לאבא שלי היצה פצינטית שהיא מסטארית וז למדתי,החלום שלי הוא להתפתח ברייקי ואני גם רוצה ללמוד באיזה שהוא זמן הדרכה ברכיבה ואז הדרכה טיפולת אני עוד לא מגובשת לגבי ה"חלום"אבל יש המון דברים שמושכים אותי.... אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים .... יצא ארוך ....

Anabel74

New member
לא ארוך בכלל! ../images/Emo24.gif

כרגע יש לך רייקי 1 , 2? למדת את זה מהפצינטית של אבא שלך? (אגב באיזה תחום הוא מטפל?).אמא שלך עדין עוסקת ברייקי? החלום שלך נשמע מיוחד ומקסים
ואני בטוחה שניתן לשלב כמה תחומים יחד כמו רייקי והדרכה טיפולית שקשורה ברכיבה, זה אפילו יכל להיות יעיל יותר עבור המטופל. אם זה יתן לך גם סיפוק אז זה משרת את המטרה הגבוהה שלך בהתפתחות האישית ובמיצוי העצמי שלך.מי יודע אולי זה חלק מהיעוד שלך... אני שמחה שאפשרת לנו להכיר אותך מעט יותר
אם יש לך הצעות כיצד לשפר את הפורום כדי שיהיה מקום מענין ונעים יותר לגלוש בו אשמח לשמוע.
לימור

פגית

New member
היי

לי יש רק רייקי 1 אמא שלי לא עושקת פעילה אולי היא פסאבית ,אני לא יודעת (ברור שזה שינה את התפישה שלה ושלי אז אולי היא כן מיישמת חלק מהדברים בצורה בסאבית) אבא שלי רופא שיינים וכן למדתי מהפציינטית שלו....

Anabel74

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif

שבגיל כה צעיר את כבר עוסקת ברייקי ! לשמוע על כך מרגש אותי כל פעם מחדש. לדעת שיש צעירים מיוחדים כאלה שהגיעו למה שפעם היו מגיעים אנשים בגילאי החמישים... צעירים שמתענינים בהתפתחות אישית ורוחנית, בריפוי עצמי וריפוי של אחרים. קבלי עוד
שיהיה לך ערב נפלא!! ותודה !
לימור

Anabel74

New member
היתה לי תחושה

של אנרגיה נעימה שעוברת לי בגוף בעיקר בחלק העליון ובאזור בית החזה- גם ביקשתי לשם כי השתעלתי הרבה לאחרונה... גם כשאני שולחת רייקי למרחק יש לי תחושה כזו של ערבול אנרגיה כאילו הרייקי עבר דרכי. בכל אופן זה השאיר אותי רגועה ונינוחה ועכשיו כשאני חושבת על זה באמת מתשתעלת פחות.. מה אתך? מה היו התחושות?איפה הרגשת את זה?

פגית

New member
התחושה שלי היתה גם נעימה ונינוחה של

הרייקי בעיקר החלק התחתון הרגליים

למעלה