אולי תעזרו לי

פרדי30

New member
אולי תעזרו לי

לקנות בובה זה דבר יקר אולי תעזרו לי לעצב לי בובה מדברים שנמצאים בבית אולי אפילו לתת לי כיוון אני צריך ליצר בובת וחשבתי לקחת גרב צבאית שיהיה אפור לקחת בריסטול או סול ולעשות את החדק והאוזנים אני רוצהחות דעת על הרעיון או דרך אחרת לעשות בובת פיל כמובן הדגש על מוצרים זמנים ולא יקרים

פיל? הכי טוב לדעתי זה מבלון

אבל זה הרבה עבודה, לאיזה מטרה צריך את הפיל? בובת כפפה ? או מוט? אני עשיתי ראש מבלון מצופה כמה שכבות של עיתונים ןמעל הדבקתי חתיכות עור. מתחת עשיתי חור להנחה על הראש, וזה שימש כבובת קרנבל. אם צריך הטכניקה אמצא ואתן ברצון

בוקר טוב פרדי. יש לי כמה שאלות.....

לעצב בובה מגרב להצגה? שעת סיפור? לתלות על הקיר? לשחק עם הילדים? לאיזו מטרה? ספוג הוא מוצר זמין? אשמח לעזור ואפילו להעלות תמונות של היצירה לאורך כל שלביה. עד שתגענה תשובותיך ,אני מברכת את כל הפורום שיהיה לכם יום מוצלח. דבי

פרדי30

New member
אשמח

המטרה היא בובת יד לשעת סיפור ואם כבר יש כאן רצון לעזור אז אשאל עוד שאלה איך עושים היפופוטם

ובכן אשתדל תוך יומיים להכין ולצלם את השלבים

כך שתוכל לעקוב שלב אחרי שלב........ היפופותם- פיל ספוג יש לך?

היי וברוך הבא../images/Emo140.gif - מיחזור זה אחד התחומים

האהובים עלי
. אכן בובה מגרביים זה פיתרון נהדר- הכי טוב אם היו לך 2 זוגות גרביים עבים וארוכים בגוונים אפרפרים וכך בגרב הראשונה אפשר לפתור בחרטום פתח לפה, מחצי מהגרב השניה ליצור את פנים הפה (אפשר לתפור ואפשר גם להדביק עם דבק UHU), ואת החצי השני שלה לגלגל לאורך וליצור חדק (שוב עם דבק), ואת האזניים מזוג הגרביים הנותרים. בתוכן אפשר להכניס קרטון בצורה הרצויה כדי לשמור על מראה של אוזני פיל ולא אוזני פינצ'ר

פרדי30

New member
תודה

מאצנו בובת פיל מוכנה מה שחסר ובילתי ניתן להשגה במחיר סביר זו בובת היפופטם

פרדי30

New member
תודה

מצאנו בובת פיל גודל נורמאלי ובמחיר סביר לגמרי מה שאי אפשר למצוא זו בובת היפופוטם מה שיש זה במחירים מרקעי שחקים ובגודל ענק

למעלה