אולי תעזרו לי :]

אולי תעזרו לי :]

לטקס עצה, זה תמיד טוב. שמי סיון, 28.11.86 מעולם לא הרגשתי שהשם הניתן לי, קשור אלי. מוזר לי השם, ועוד, האם צפויה לי הצלחה בלימודים? :)

סיון יקרה

אף אחד לא יכול לומר לך עתידות- אם תשקיעי בלימודים תצליחי. לא תשקיעי לא תצליחי... בנושא השם- אני חושבת שכדאי לבדוק עם רב מקובל מה לעשות. השם שלנו ניתן לנו בהשראה אלוהית, ומגיע משורש נשמתנו. אז יש שמשנים שם ומחזירים אחרי שמבינים, ויש שמשנים לפי ראות עיניהם. אף אחד לא יכול לענות לך מה לעשות כשאת לא מתחברת לשמך. אלא אם את רוצה שיחליטו עבורך. שבת-מבורכת, אריאלה

התייעצות לגבי שם

אפשר לעשות אצל מומחים בתחום. אני מכירה מישהו מעולה, למדתי אצלו את השיטה. זה נקרא מדעי השם - לא נומרולוגיה פשטנית אלא משהו קצת עמוק יותר המבוסס גם על הקבלה ותוות תיקות. אם את מרגישה שהשם לא נכון לך אז רוב הסיכוי שהוא אכן לא משרת אותך בצורה טובה. שם אינו משנה את המהות שלך, את מי שאת, אבל יש לו השפעה על ההשתקפות של הפנים שלך החוצה. זה מין מסך בינינו לבין המציאות. כל אדם שרוקא לך עובר דרך שמך. כל אחד שאפילו רק חושב עלייך - חושב עלייך כ"סיון". צירוף האותיות יוצר אנרגיה מסויימת, ולכן לאמונתי יש בכוחו להשפיע על מציאות חיינו. על כל פנים - אני מציעה שלא תשני ללא התייעצות. כבר הגיעו אליי כמה אנשים שעשו שינוי על דעת עצמם - וזה באמת משמעותי.

למעלה