אולי תעזרו לי?

SugarMm

New member
אולי תעזרו לי?

אומנם זה לא פורום חלומות או משהו... אבל מעניינת אותי שאלה שנוגעת בתת-מודע... אני כתבתי לפני כמה זמן שהיה לי חלום מסויים ומעניין על מישהו, ולמרות שהמחשבות שלי ביום-יום לגמרי לא מכוונות לכיוון האדם שכולם מכירים בעצם, אני תוהה למה הוא חזר אליי כבר מס' פעמים לחלום? מדובר בבחור ידוע בתעשייה - רן דנקר. זה יכול להישמע ילדותי, אבל אני לגמרי לא חושב עליו בשום צורה, ואני אפילו לא רואה טלויזיה או סדרות משהו איתו (לא רואה טלויזיה). אני בקושי נתקל בעיתונים עליו, ואני חולם עליו בחלומות כאלה יפים, שהוא למשל שר לי או שהוא מדבר איתי, וזה מגיע עד לדברים דיי אינטימיים
יש למישהו מושג (עפ"י תת מודע) מה יכול להוות חלום שחוזר על עצמו?? אשמח מאוד לתגובה/רעיון או משהו שנראה לכם הגיוני או לא הגיוני בעניין...תודה! שבת שלום!

רותי 11

New member
חשבת אולי מה הוא מייצג ומסמל עבורך?

תבדוק עם עצמך מה עושה לך השם שלו או יותר נכון מה שהוא מייצג ותבין את תת המודע שלך, אל תשכח שהתת מודע שלך שולח לך מסרים בסמלים.

SugarMm

New member
רותי 11, מה שאני יכול להגיד על רן דנקר

זה שהוא נראה בחור מקסים, ולפי מה ששמעתי/ קראתי עליו פה ושם, מדובר באדם רגיש, אוהב, טוב לב - ואלה דברים שאני מאוד מעריך ואני מתחבר אליו מהבחינה הזאת. אבל יש הרבה אנשים שהם מוערכים אצלי בעניין הזה, והם לא עולים בחלומותיי כלל... רן, מופיע בחלומות שלי כבר תקופה לא קצרה, וזה תמיד בא בחלום אוהב כזה... אני תוהה מה זה אומר, מאחר ואירועים בחלומות מעידים על מציאות אפשרית - הלא כן? תודה על תגובתך, רותי. קיקוננה לא ממש עונה לי בפורום שלה, אז אני לא יודע אם אקבל תשובה שם.

למעלה