אולי תפסיקו לעבוד על אנשים בעיניים ??

dvdlover

New member
אולי תפסיקו לעבוד על אנשים בעיניים ??

הרבה רעש אתם עושים עם הרשת החדשה שלכם אבל לכל הרוחות אין לכם מוצר ביד , לרוב האנשים אתם מוכרים סתם אשליות , פרסומות ובאזרים ברוך השם יש מכאן ועד להודעה חדשה אבל כשאני רוצה לרכוש את המוצר שלכם אני נתקל באדישות חסרת הבנה ובתשובות לקוניות "באזור שלך אין תמיכה ברשת הזאת ולא יודעים מתי תהיה" . 80 אחוז מהמדינה רק שומעים על המוצר הזה ואין להם שום אפשרות להתחבר אליה . לי זה נראה כמו עבודה בעיניים .

TetiBETTY

New member
ובתור טכנאית מחשבים של מרפאות של אחת

מקופות החולים בארץ, אני מחזקת את דבריך... כל מרפאה שבסביבתה עשו "שידרוג" לקו הזה - המרפאה נותרה ללא תקשורת מעל 3 ימים כי "זה לא התאים". בקיצור הכל עבודה בעיניים, חרטה כמו שאומרים - ואני לא יעז לשדרג אצלי בבית... אני מסתדרת יופי עם 1.5M. תודה

היי TetiBETTY,

הבעיה שאת מתארת כפי הנראה נבעה מעדכוני התשתית שבזק או הוט עשו באזור הרלוונטי. במידה ואתם ממשיכים לחוות תקלות מהסוג הזה יש לפנות לשירות הלקוחות של בזק \ הוט. ערב טוב, מירית :)

TetiBETTY

New member
אז כל מקום שיעשו בו עדכון, המקום יסבול לכמה

ימים....? לא בא בחשבון...

פריסת הרשת

היי Dvdlover אני מצטערת לשמוע שכך אתה מרגיש. כמו שכבר בטח שמעת בעבר – לספקיות האינטרנט אין שליטה על קצב או מיקומי תשתיות ה – NGN וה – Ufi. כלומר, אחריות הפריסה הינה של חברות התשתית (הוט ובזק) שאני בטוחה שכל אחת מהן עושה את מירב המאמצים בפריסת התשתית. מכאן התשובות שקיבלת, שאנחנו בבזק בינלאומי לא יודעים מתי תהיה תשתית באזור מגוריך. ולמרות שהתשתית טרם נפרסה בכל הארץ, הוחלט לשווק את רשת ה – Private NGN מתוך רצון לתת את המקסימום שאנחנו יכולים ללקוחות שכן יכולים ומעוניינים להתחבר לרשת. עם זאת, אנחנו מציעים שירות לגולשים המעוניינים לקבל את המידע הזה, ומודיעים להם בעת פריסת התשתית באזור מגוריהם. אם אתה מעוניין, אתה מוזמן להעביר אלי את פרטיך בהודעה פרטית או במייל (שם מלא, מס' טלפון ושעות נוחות ליצירת קשר) ואדאג שנציג יחזור אלייך בהקדם ויעניק לך את השירות הנ"ל. אתה יכול גם לעקוב אחרי פריסת התשתית בעצמך ע"י מפות הפריסה של בזק והוט NGN - http://www02.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn_map.aspx UFI -http://www.hot.net.il/NEW/4366-he/Hot.aspx שיהיה שבוע נעים, מירית.

למעלה