אולי תפתחו עוד הודעות שיהיה יותר מענין? עפרה זה מתאים לך........
פ פרנץ ונילה 222 New member 25/6/07 #1 אולי תפתחו עוד הודעות שיהיה יותר מענין? עפרה זה מתאים לך........
ע ע פ ר ל ה New member 25/6/07 #2 מותק,בשתיים בלילה אני פעילה.. או חורפת חררר חררררר או מתחרפנת פשששש פשששש../images/Emo8.gif אבל בכייף,אפשר לפשפש ולדוש בנושא חדש ישן. קפה וסיגריה ויוצאת לדרך...
מותק,בשתיים בלילה אני פעילה.. או חורפת חררר חררררר או מתחרפנת פשששש פשששש../images/Emo8.gif אבל בכייף,אפשר לפשפש ולדוש בנושא חדש ישן. קפה וסיגריה ויוצאת לדרך...
פ פרנץ ונילה 222 New member 26/6/07 #3 אוקי אצלי מתחיל היום עכשיו אז עכשיו אני פעילה טוב אז תביאי נושא מחר נדשדש בו לילה טוב.
מ מאשה לשם שינוי New member 26/6/07 #4 בוקר טוב בנות ובנים. כמה חשוב הפורום הזה. למי ששוכח כמה שמחה וחדווה והנאה יש בחיים, הפורום הזה קיים להזכיר ../images/Emo6.gif תודה ויום של חדווה לכולנו.
בוקר טוב בנות ובנים. כמה חשוב הפורום הזה. למי ששוכח כמה שמחה וחדווה והנאה יש בחיים, הפורום הזה קיים להזכיר ../images/Emo6.gif תודה ויום של חדווה לכולנו.
פ פרנץ ונילה 222 New member 26/6/07 #5 נכון אתה צודק מאד חשוב אז שיהיה לכולם המשך יום מדהים עם חיוך על הפנים.....
ע ע פ ר ל ה New member 26/6/07 #6 רגע../images/Emo70.gif מאשה זה אשה או גבר? לדעתי זו אשה../images/Emo13.gif יום קריר ונוח לכולכם ../images/Emo25.gif מעפרה
רגע../images/Emo70.gif מאשה זה אשה או גבר? לדעתי זו אשה../images/Emo13.gif יום קריר ונוח לכולכם ../images/Emo25.gif מעפרה