אולי תצביעו קצת ל MCR?? פתאום שכחתם אותם?!

Lital Hila17

New member
אולי תצביעו קצת ל MCR?? פתאום שכחתם אותם?!

אני לא מבינה אתכם.. טוקיו הוטל בטוח יהיו מקום ראשון ככה שאין צורך שמיליון בנות יצביעו בשבילהם. MCR גם להקה מצויינת, אל תשכחו שלפני שנה הם היו הכי פופולארים כאן! אז אל תהיו רעים, תצביעו ללהקת רוק- MCR. כי מגיע להם.. MCR RuLeS!!! <3

ilove FOB

New member
צודקת.

מי אלה בכלל טוקיו הוטל? הבנות האלה יצביעו להם רק בגלל שיש להם "פנים יפות, כן, אני ידועת שתהרגו אותי אבל חצי מהמעריצות שלהם זה רק בגלל שהם חושבות שהם יפים. MCR להקה מצויינת, אני מסכימה איתך

florit11

New member
אולי רבע מה"מעריצות" כאלה,

אבל הן לא יכולות לקרוא לכצמן מעריצות. הסיבה העיקרית שהתחלתי להעריץ אותם זה תוכן, המילים של השירים ונושאים שעליהם הם מדברים. אם כל הכבוד, גם את פו"ב אני אוהבת, וגם את MCR, אבל הבעיה ששתי הלהקות האלו שרות על בולשיט. טוקיו שרים על נושאים אמיתיים.

אני אוהבת את טוקיו הוטל, אבל תקשיבי

MCR ממש לא שרים על בולשיט! תקשיבי למילים!!!!! אולי האלבום הראשון היה נשמע קצת שטותי, אבל תקשיבי יש שם דברים שהדאיגו את ג'רארד, והוא שר על זה כדי להוציא את זה. באלבום השני? לכתוב שיר על סבתא שלו, כמו שהוא אומר היא לימדה אותו הכל. ושהיא נפטרה הוא כתב לה שיר. אני לא חושבת שזה בולשיט. זה כמו שביל כותב על טום שירים. והאלבום השלישי? מדבר על סארטן. וגם אחוזים מסויימים מהאלבום הם תורמים לאגודות למלחמה בסרטן וכאלה. השיר טינאייג'רס? מנסה להרחיק ילדים מסמים ואלימות. ואני יכולה להמשיך ולפרט אבל אבל לא משנה.

florit11

New member
אז אולי MCR לא שרים על בולשיט... לפחות לא הכל

פשוט נמאס שמשפילים ככה את טוקיו הוטל. הם מעולים. MCR ופו"ב טובים, אבל זה שהם נשכחו בישראל, וטוקיו תפסה את מקומם, לא הופך את טוקיו לגרועים. בדיוק כמו שקרה, טוקיו יחלוף, והמעריצים האמיתיים יישארו נאמנים. אני מבינה שזה מעצבן והכל, אבל דיי!

לא יורדת עליהם ><" אני מאוד אוהבת את ט"ה!

הם משלושת הלהקות האהובות עלי אבל בדיוק כמו שמעצבן אותך שיורדגים עליהם אותי מעצבן שיורדים על MCR כי הם גם טובים, ובאמת שלא איכפת לי שטוקיו עכשיו תפסו את המקום, פשוט די. אל תרדו MCR כי הם לא בסגנון של טוקיו. זה לא בולשיט. האלבום הראשון באמת קצת שטותי חלק קטן מהשירים. אבל השאר? ממש לא! זהו. יומנעים

למעלה