אולי תצליחו אתם פה לענות לי. כיצד זה קורה שנשים

אורחת310

New member
אולי תצליחו אתם פה לענות לי. כיצד זה קורה שנשים

שקרובי משפחה, בעיקר הורים התעללו בהן רגשית, ברובן מצליחות לעבוד וחלקן אפילו מפתחות קריירה לתפארת, למצוא זוגיות ואף להתחתן, להביא ילדים לעולם ולהיות אמהות טובות, בקיצור מצליחות להתקדם ולנהל חיים , מה שנקרא "נורמלים", בעוד שגברים שעברו התעללות רגשית כזאת, רובם, איך אני אגדיר את זה ? לא נורמליים ?

A לוןA

New member
אפשר לראות את המחקר עליו מתבססת ההנחה המופרכת הזו?

ומה מוגדר אצלך "לא נורמליים"?

אורחת310

New member
אין פה מחקר. זה ממה שראיתי, מההתנסות שלי.

יש אולי רק אחד שהוא מנהל חיים פחות או יותר נורמליים. יש לו עבודה. יש לו משפחה.
באופן כללי לכל נפגעי ההתעללות הרגשית יש שריטה. אי אפשר להימנע מזה, אבל שמתי לב שרוב הגברים נפגעי ההתעללות לא מסוגלים למצוא בת זוג וגם לא עושים מאמץ בשביל למצוא. יש גם כאלה שלא מצליחים למצוא עבודה ויש גם נכים שמקבלים קיצבה מביטוח לאומי.

גם ההתנהגות שלהם מוזרה, לדוגמא הם חוזרים על דברים שהם אומרים או עושים, שלא כמו נשים שעברו התעללות רגשית.

A לוןA

New member
בקיצור- לא מבוסס על כלום

ואין לך מושג כמה מהאנשים שמסביבך עברו התעללות כזו או אחרת שהם לא מספרים לך ואת לא יודעת ולמרות זאת הם מנהלים חיים "נורמליים" כהגדרתך.
&nbsp
בקיצור- לא מבוסס על כלום ולא אומר כלום.
&nbsp

אורחת310

New member
באמת הייתי רוצה לפגוש גברים שעברו התעללות רגשית ומנהלים חיים

"נורמלים" כמו הנשים שאני מכירה (חמש נשים).

כי ממה שראיתי (שלושה, ארבעה ואפילו חמישה) הם לא "נורמלים".

אורחת310

New member
תשאלי אותו אם הוא מכיר גברים שעברו התעללות רגשית,

כי אני מכירה.

A לוןA

New member
בוודאי

והרבה יותר ממה שאת חושבת.
והם מנהלים חיים "נורמליים" כהגדרתך, עם זוגיות מלאה, ילדים, חלקם היו קצינים (אחד אפילו בכיר) בצבא וכו'.
מצד שני אני מכיר נשים שעברו התעללות רגשית (ואחרת) שהן (כהגדרתך) חיות חיים לא נורמליים, סובלות מדיכאון, לא מצליחות ליצור זוגיות וחרדות מהעולם.
(אני גם מכיר נשים אחרות שהתמודדו אחרת כמובן)
בגלל זה אני אומר- ניסיון אישי טוב בשני מקומות בלבד-
האחד, כדי להפריך הכללה. אם מישהו אומר "כל הנשים בלונדיניות"-אפשר להגיד לו- אני הכרתי 2 נשים ברונטיות, אז ההנחה שלך אינה נכונה
השני- כדי לחזק תוצאה של מחקר מסויים- לפי מחקר, בשבדיה יש 90% בלונדיניות. גם אני כשהייתי שם ראיתי אולי ברונטית אחת.
&nbsp
כל יתר המסקנות שמבוססות על "מניסיוני" הן עורבא פרח.

אורחת310

New member
טוב, אתה כבר הכנסת לפה מצליחנים

לגבי זה, עשיתי מחקר שלם, והמסקנה היא כזאת: מאחורי כל מצליחן/ית עומד הורה או כל קרוב משפחה אחר או מורה, לצורך העניין, אוהב, תומך ומחזק.
את המסקנה הזאת היסקתי לא רק מניסיוני אלא גם מהספר:"החיים בלונה פארק" של דוקטור אייל דורון.
אז ככה, אם נוריד את המצליחנית היחידה מבין הנשים שעברו התעללות רגשית שאני מכירה (מצליחן בעיניי זה מי שמצליח להגיע לעמדה בכירה או לנהל עסק מצליח), שיש לה מכון קוסמטיקה מצליח, ושהיתה לה דודה שאהבה אותה, ולכן הצליחה להגיע לעמדה שהגיעה אליה, נשארתי עם ארבע נשים שעברו התעללות רגשית והן לא מצליחניות אבל יש להן חיים "נורמלים".
לגבי הגברים -
.

A לוןA

New member
אני לא מבין מה הקשר בין השאלה שלך למה שכתבת פה

אני מכיר 10 ערבים. כולם ברמה טובה או טובה יותר חיים בשלום עם יהודים, יש להם חברים יהודים ועובדים במקומות עבודה מעורבים. זה אומר שאין מחבלים בעולם, כי המדגם שלי הוא כזה?
הנה, עשיתי "מחקר שלם".
אין מחבלים.
אין הסתה.
ואגב, לפי המחקר שלי על קבוצת המדגם הזו- גם אין דבר כזה שנקרא סינים. שתדעי.

למעלה