אולי תשנו כבר סקר....

Rul3R

New member
תציע למנהל הפורום

סקר אחר, ואם זה יהיה סקר בנושא טוב אז אני בטוח שהוא יסכים להחליף.

maCr0T

New member
לא..... נמאס מזה... לא שווה

שני דיסקים הורדה... ד"א איפה mothers milk???? maCe9

beitar

New member
הייתי בטוח שהקריצה תבהיר את הציניות

שבהודעה. כנראה שטעיתי.

maCr0T

New member
לא טעית...

פשוט נמאס לי לשמוע elx פה... elx שם... נמאס.. MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA that uses Tru64

Rul3R

New member
נחמד שאתה פה

אתה מוזמן גם להשתתף בפורום
אפשר לעשות את הסקר הבא משהו בסגנון "מהו הדפדפן המועדף עליך" ולשים את קונקי, נטסקייפ, מוזילה, גאלון, lynx (שכחתי מישהו?).

maCr0T

New member
אם אתה כאן...

מה דעתך בכלליות על לינוקס? -לא ניסיתי - ראיתי אצל חבר, זה נחמד - ראיתי אצל חבר, גועל נפש. -התקנתי פעם, נחמד - התקנתי פעם, גועל נפש, - אני משתמש בזה עכשיו, גועל - אני משתמש בזה עכשיו, נחמד - מערכת משובחת

Mothers Milk

New member
../images/Emo45.gif

בסקר של רולר נשתמש בפעם הבאה, ברגע שיותר מ20 איש יצביעו. (או שבוע) אתם שמים לב שהרבה שאלות חוזרות על עצמן, ואם מישהו מוכן להתנדב לכתוב תשובה מפורטת ומסודרת על כמה מהן, אני אשמח.. (שאלות כמו מה עדיף - רדהאט או מנדרייק, התקנתי תוכנה, מה אני עושה עכשיו?, קדאי או גנום, וכו´) ועוד משהו אחרון, אני חושב על לבנות אתר לפורום, שירכז שם את המידע הרב שקיים פה, וייתן לנו אפשרויות ואופציות שלא ניתנות ליישום בפורום. מה דעתכם?

maCr0T

New member
בקשר לאתר...

אנחנו עושים משהו זהה בפורום רשתות, המנהל קיבל מקום בלתי מוגבל מתפוז ו..ASP... לא יודע מה הם יחשבו על זה שאני משתתף בשניים כאלו... אבל תשאל אותם, ד"א, לדעתי כמנהל אתה צריך להיות קצת, קצת יותר פעיל.. maCr

Rul3R

New member
אם כבר דנים בשיפורים לפורום

לדעתי הרעיון של ה FAQ מעולה. וצריך לעדכן את הלינקים בחלק הלינקים של הפורום. להוסיף לינקים לאתרי הפצות, חדשות, מדריכים (גם בעברית), חומרה, תוכנה.. אם תרצה, אני מוכן להכין רשימה של אתרים מחולקים לפי קטגוריות ולשלוח לך שתשים ב"קישורים" בפורום.

Rul3R

New member
ובאותה הזדמנות אולי גם להעיף

את הפרסומות popups

Mothers Milk

New member
בקשר ללינקים

- אני אשמח. אם הייתי יכול, גם אני הייתי מוריד את הפרסומות המעצבנות, אבל צריך לזכור שתפוז הוא למעשה עסק, והוא חייב להרוויח, וזה עדיף מאשר פורומים טכניים בחו"ל שדורשים תשלום. (ואולי בקרוב גם בארץ?)

Rul3R

New member
אפשר גם:

"מה הסיבה שבגללה התקנת לינוקס?" - אתגר - להתרחק ממייקרוסופט - אני חסר בכסף - היא מתאימה לצרכים שלי - לימודים - עבודה - תחביב - אחר אפשר גם "כמה זמן אתה משתמש בלינוקס" או עוד אלף ואחת דברים, רק תבחר..

למעלה