אולי תתפקדו ?

איף

New member
אולי תתפקדו ?

שם:
שיר השבוע שלכם (של מאיר):
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):
הופעה/ות קרובות של מאיר שאתם מתכננים להגיע אליהן:
רוצים מפגש פורום?
המקום משהכי כיף לראות בו הופעות:
סרט אחרון שראיתם:
הדיסק האחרון שהאזנתם לו:
ציפיות לזמן הקרוב:
מסר לאומה:

איף

New member
אני אהווה דוגמא אישית ואתפקד ../images/Emo9.gif

שם:
יסמין
אזור/עיר מגורים:
קרית אונו
שיר השבוע שלכם (של מאיר):
כמו אגם רוגע
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):
אביתר בנאי - אבא
הופעה/ות קרובות של מאיר שאתם מתכננים להגיע אליהן:
או רחובות , או לאחת ההופעות בת"א - או לכולן .נראה כבר
רוצים מפגש פורום?
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
המקום שהכי כיף לראות בו הופעות:
בארבי כפר סבא, תיאטרון תמונע
סרט אחרון שראיתם: 500
ימים עם סאמר (עכשיו בבתי הקולנוע
)
הדיסק האחרון שהאזנתם לו:
איפה הילד - האוסף
ציפיות לזמן הקרוב:
שירד גשם, שירד הלחץ בעבודה, שיקרו רק דברים חיוביים
מסר לאומה:
שיהיה שבוע מצויין!!!

הר עיבל

New member
מה כל שבוע?

גיל: קצת יותר מההתפקדות האחרונה. אזור/עיר מגורים: אי שם בהרי יהודה. שיר השבוע שלכם (של מאיר): "חומר נפץ". שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):Ten Years After - I'd Love To Change The World הופעה/ות קרובות של מאיר שאתם מתכננים להגיע אליהן: אולי לפלורה. רוצים מפגש פורום? לא חושב. המקום שהכי כיף לראות בו הופעות: "המערה" בבית- גוברין סרט אחרון שראיתם: לא ראיתי. הדיסק האחרון שהאזנתם לו: "ענה לי" -אהוד בנאי. ציפיות לזמן הקרוב: טיול נודד למזרח הרמון. מסר לאומה: " אין שמחה כשמחת התרת הספק".

איף

New member
וואו המערה

אף פעם לא הייתי שם בהופעה אבל בסוכות טיילתי שם עם המשפחה ובדיוק עשו שם חזרה לאיזושהי הופעה זה באמת נראה מיוחד!

הר עיבל

New member
את מתכוונת למקום בתוך הקיבוץ או..

לאמפיתאטרון שנמצא בחוץ ליד תחנת הדלק כי האמת שניהם מקומות מדהימים להופעות.

איף

New member
הממ, לא חושבת

בתוך מערה ממש. אולי מערת הפעמון או משהו כזה. מערה די גדולה!

odery

New member
הנה אני

שם:אודליה גיל:26-יציב אזור/עיר מגורים:י-ם שיר השבוע שלכם (של מאיר):כמה אהבה שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):She's The One רובי וויאלמס הופעה/ות קרובות של מאיר שאתם מתכננים להגיע אליהן: מוצ"ששששש רוצים מפגש פורום? אין לי דעה בענין המקום משהכי כיף לראות בו הופעות:לדעתי בזאפה סרט אחרון שראיתם:תאום כוונות הדיסק האחרון שהאזנתם לו:דן אלמגור-וחוץ מזה כהל בסדר. ציפיות לזמן הקרוב:שאישחד יקבל איזה מסמך אחד מסר לאומה: עם כשרון רגיל והתמדה בלתי רגילה אפשר להשיג כל דבר(תומאס פ. בקסטון)

תמרי35

New member
טוב אז האמת שבוקר ונורא מוקדם

וצריך ללכת לעבודה - אז הנה בגדול : אני תמרי , שיר השבוע של מאיר : המממ שם כל האדם, הופעה של מאיר - בפלורה - אני ממש מקווה להגיע , רוצים בודאי מפגש פורום, המקום להופעות של מאיר- זה חוצות היוצר כי זה תוח ואפשר לרקוד, הדיסק האחרון - של מאיר זה וביניהם וכללי - של דניאל זמיר.. יאללה חבר'ה יום מצויין ועבודה נעימה !!!

אתי Z

New member
עכשיו תורי..

שם: אתי גיל: 25 ו.. אזור/עיר מגורים: חולון שיר השבוע שלכם (של מאיר): לב סדוק שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): שלכת - עמיר בניון הופעה/ות קרובות של מאיר שאתם מתכננים להגיע אליהן: מוצ"ש בסוזן דלל רוצים מפגש פורום? כןןן ברור.. המקום משהכי כיף לראות בו הופעות: זאפה ביג טיים סרט אחרון שראיתם: גרועה שכמותי, הסרט היחיד שאני רואה בזמן האחרון זה החיים שלי
הדיסק האחרון שהאזנתם לו: סך הכל - יונתן רזאל ציפיות לזמן הקרוב: שבוע של מוזיקה טובה בהופעות חיות שמתחיל מחר... מסר לאומה: dont worry, be happy
שבוע מבורך לכווולם! בשורות טובות

אתי Z

New member
בוקר טוב...

זה התחיל אתמול בהופעה של עמיר בניון בזאפה תל אביב, נמשך היום בע"ה בהופעה של קובי אפללו ויונתן רזאל במסגרץ פסטיבל הפסנתר, מוצ"ש בע"ה מאיר וארז ושלישי הבא ב"נ שוב בניון בזאפה הרצליה!! שבוע מבורך

איף

New member
פשששש

מכובד מאד!!! איפה הימים שאני הייתי רואה הופעה כל כמה ימים?! כל הכבוד לך!

אתי Z

New member
אף פעם לא מאוחר לחזור לעשות דברים שאוהבים...

אגב, אתמול בהופעה של קובי ויונתן (שהיתה מדהימה ומרגשת וכיפית ו.. אינמילים) היתה תזכורת קטנה למאיר, בהמשך למופע המשותף של מאיר ויונתן מהפסטיבל בשנה שעברה (איזה פספוס שלא הייתי שם, אפשר שידור חוזר??), בהופעה הנוכחית יונתן וקובי ביצעו את "חלומות אחרים" היה יפההה.. כן ירבו

איף

New member
../images/Emo13.gif

מחווה יפה לשיר יפה! חבל שאי אפשר לשמוע הקלטה של זה.

חמדמדת1

New member
הם ציינו שהשיר של מאיר???

איזה מגניבים על השיר..אגב לשמוע את יונתן מבצע את חלומות אחרים זה יכול להיות מעניין ומיוחד כי זה לא הסגנון שלו כ"כ .. מגניב לך לגמרי!!

ms pizza

New member
הנה אני

שם:יסכה גיל:29 וחודש
עיר:רחובות שיר של מאיר- רואים רחוק רואים שקוף שיר לא של מאיר - i hear the drizzle of the rain סיימון וגרנפוקל הופעה - פ-ל-ו-ר-ה !! ( ישששש) לגבי מפגש פורום אני נייטרלית סרט אחרון : ממזרים חסרי כבוד-אחל'ה סרט דיסק- אחד-דניאל זמיר מסר לאומה - שוקו בחורף זה אחל'ה !!

חמדמדת1

New member
שוקו זה מגניב ממש..

האמת שהכי מגניב זה להכין שוקו משוקולד - לוקחים שוקולד וממיסים אותו בסיר ואז מוסיפים חלב.. זה ממש טעים , כבד ומלא קלוריות

Growler

New member
תורי

שם: דויד גיל: 26 אזור/עיר מגורים: מרכז שיר השבוע שלכם (של מאיר): אל המנוחה שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): Me gusta ese tajo - Tango Feroz הופעה/ות קרובות של מאיר שאתם מתכננים להגיע אליהן: פלור? לבונטין? רוצים מפגש פורום? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המקום משהכי כיף לראות בו הופעות: בארבי - תל אביב סרט אחרון שראיתם: Her minor Thing הדיסק האחרון שהאזנתם לו: Destiny - Stratovarius ציפיות לזמן הקרוב: שספירות המלאי יעברו בשקט, להתחיל סוף סוף ללמוד ואולי למצוא לי תפקיד בעבודה שתתאים לי יותר
מסר לאומה: "כל ההכללות שגויות - כולל זאת"

למעלה