"אולי"

הכל טוב

New member
"אולי"../images/Emo35.gif

אולי היקום רצה שנפגוש ראשית את האנשים הלא נכונים לפני שנפגוש את הנכונים כד שלבסוף כשנפגוש את האדם הנכון נדע להכיר תודה על המתנה. אולי כשהדלת אל האושר נסגרת - אחרת נפתחת אך לעיתים אנו מביטים על הדלת הסגורה זמן רב שגבר איננו רואים את זו שנפתחה עבורנו. אולי החבר הטוב ביותר הוא זה שאפשר לשבת איתו על המרפסת בכסא נדנדה בלי לאמר מילה ואחר-כך לדבר על רגשות כאילו שזו היתה השיחה הטובה ביותר שאי-פעם היתה לנו. אולי זה נכון שאנחנו לא יודעים מה יש לנו עד שאנו מאבדים אותו.גם נכון הוא שאנו לא יודעים מה החמצנו עד שזה מגיע. לתת למישהו את כל האהבה אף פעם אינו ביטוח שיאהבו אותך בחזרה.אל תצפה לאהבה - רק חכה שתיגדל בליבם.אם היא לא - הייה מרוצה שגדלה בליבך. לוקח בדיוק דקה להתלהב ממישהו,שעה כדי לחבב מישהו ויום שלם לאהוב מישהו.לוקח חיים שלמים לשכוח מישהו.אל תלך על מראה - מראה משקר.אל תלכי על עושר - גם הוא דוהה. לכי על מישהו שיגרום לך לחייך כיוון שלוקח רק חיוך להאיר יום חשוך. תמצאי את זה שגורם לליבך לחייך. ישנם רגעים בחיים כשאתה מתגעגע כל כך שאתה רק רוצה להביא אותם מהחלום ולחבקם במציאות.חלום מה שאתה רוצה לחלום,לך לאן שאתה רוצה ללכת,הייה מה שאתה רוצה להיות כיוון שיש לך פרק חיים אחד ורק הזדמנות אחת לעשות מה שאתה רוצה לעשות. שיהיה לך מספיק אושר להמתיק אותך מספיק נסיונות לעשות אותך חזקה מספיק עצב לעשות אותך אנושית ומספיק תקווה לעשות אותך שמחה תמיד שים את עצמך שנעליו של האחר.אם זה כואב כנראה זה כואב גם לאחר. האנשים השמחים ביותר אינם בהכרח אלה שיש להם הכל.הם פשוט שמחים עם מה שיש להם וכל מה שקורה בדרך. האושר נמצא שם בשביל הבוכים,הכואבים,אלה שחיפשו ,אלה שניסו.אלה הם היחידים שיעריכו את האנשים שנגעו בחייהם.אהבה מתחילה בחיוך צומחת עם נשיקה ונגמרת בדמעה. העתיד המזהיר ביותר תמיד יהיה מבוסס על עבר נשכח,לא תוכל להתקדם יפה בחייך עד שתשחרר כשלונות וכאבי לב מן העבר. כשנולדת- בכית וכולם מסביבך חייכו. חייה את חייך כך שכולם מסביבך ייבכו ואתה תהיה זה שמחייך כשמסעך ייגמר. אנא שלח מסר זה לאנשים שיש להם משמעות בחייך,אלה שנגעו בחייך בצורה זו או אחרת.אלה שגרמו לך לחייך כשהיית צריך,אלה שגרמו לך לראות את הצד החיובי כשבאמת היית שפוף,אלה שאתה רוצה לאמר להם שאתה מעריך את חברותם. אם לא תשלח - אל תדאג - לא יאונה לך כל רע. פשוט תפספס הזדמנות להאיר למישהו את היום. TERRI MARSHALL

pilovich shahaf

New member
אולי...../images/Emo35.gif תראה/י מה יש לנו פה ../images/Emo4.gif

עינוי הדין היה יכול היה להיחסך...
"עמוס סולמי ושמעון כהן" ישבו 7 שנים בפועל ולקח להם 25 שנה להוכיח את חפותם במאה אחוז
השופט בפסק הדין: "תופעה זו צרכיה להדיר שינה מעיניה של מערכת המשפט בכלל ומגופי בחקירה בפרט"..
כמו כן להזכירכם:
"אביגדור קהלני" יצא זכאי לחלוטין לאחר שפעמיים בית המשפט היה צריך לבחון את זיכויו בפעם הראשונה...
"עמוס ברנס" שהורשע וישב 10 שנים ברצח הלר, עמוס ברנס נחננן על ידי נשיא המדינה עזר וייצמן לאחר 10 שנים שיש בכלא, כשהוא זועק כל הזמן "אני חף מפשע", השופט חיים כהן ז"ל- בית משפט העליון, הלך אילו לכלא אחרי 3 שנים, ביקש סליחה ממנו על עיוות הדין, ואמר לו "עמוס בני" תחתום שאתה מבקש חנינה, ותצא עכשיו, אמר לו עמוס ברנס, על מה אני אחתום, אני לא רצחתי....השופט חיים כהן הלך, לא ישן 3 שנים בלילות, מצפונו ייסר אותו, חזר לברנס ואמר לו, אני חותם במקומך, מגיש חוק מיוחד "חיק ברנס" לבקשת משפט חוזר, תלך הביתה ותלחם, ואלוהים יהיה בעזרך...עמוס הסכים, חיים כהן חתם, הוגש החוק ועבר, עמוס השתחרר, ועד לפני ארבעה חודשים השופטת דורנר- יו"ר הרכב השופטים בבית משפט העליון שדן בבקשתו הרביעית למשפט חוזר, הורתה על ביטול ההרשעה והורתה ליועצהמ:ש לממשלה להכין כתב אישום חדש ולהתכוננן למשפט חוזר...
לפני פחות מחודש היועצהמ"ש לממשלה ופרקליטת המדינה עו"ד עדנה ארבל הודיעו, שישנם קשיים להגיש כתב אישום חדש אחרי 25 שנה..האמנם
היום ברשת ב´ הפרשן והיועצהמ"ש של התקשורת ברדיו "חוק ומשפט" משה הנגביאמר: שבקרוב מאוד עמוס ברנס יוצא זכאי ללא משפט חוזר...
לסיכום: שילטון האוליגרכיה- מערכת המשפט קורסת, מתבקעת, ואתם רוצים משהו לסיום...:- העיתונאי / חוקר מר יואב יצחק, תבע את פרקליטת המדינה עו"ד עדנה ארבל בגין "פרסום לשון הרע", תביעת פיצויים בסך של 100,000 ש"ח, אבל על זה נדבר בהודעה הבאה...
|סדגש

הכל טוב

New member
מה קשור?

אדון פילוביץ היקר- אין לי מילים על האובססיה שלך למסור לנו מידע כתגובה למשהו שלא קשור לא לפוליטיקה ולא לצדק ולא לצלילה וכו וכו וכו. אם אין לך מה להגיב ישירות למה שתרגמתי אז אל תגיב בבקשה. כמובן - תגיד לי - חופש ההתבטאות ותגיד לי חופש הדיבור וכל הכבוד !!!!! אבל - אולי - אולי - תתיחס !!!!! שים לב שחוץ ממך אף אחד אבל אף אחד לא טרח להגיב על משהו שקשור לדברים שבין אדם לחברו בלבד!!!!! מה זה אומר עלינו כבני אדם? שלום רב

למעלה