אולי....

google

New member
אולי....

לשם שינוי יכנסו בהם וגם שאנשים שלהם יהרגו קצת. לא קבענו יחס של 1 לעשרים?

אלוני.

New member
לא !

זה לא צריך להגיע וזה לא אמור להיות הריגה לשם הריגה . לא תצמח לנו מזה טובה כלשהי , נהפוך הוא . אם מישהו יורה הרי שברור שיש לירות על מנת להרוג , ואני מקווה שלזה הייתה הכוונה.

a - s -inv

New member
לזה היתה הכוונה

הם יורים צריך לירות עליהם השאלה מה עושים במצב כמו היום שהם יורים מבתי אזרחים לירות עליהם מיד בחזרה או לעשות מה שעושה צה``ל להודיע לתושבים לנטוש את הבתים ולפוצץ קירות אומללים על לא עוול בכפם מה אתה אומר?

erez_lrn

New member
להיכנס בהם, במנוולים הערבים!

מה הקטע של להודיע להם לפני?!?!? שיהרגו להם גם אזרחים אז מה, האזרחים האלה נותנים ליורים להיכנס להם לבית כדי לירות עלינו! הם נותנים למחבלים כל מה שהם צריכים כדי להכין מטעני חבלה! הם שותפים מלאים לפשע! הרי גם האזרחים האלה, אם היתה להם ההזדמנות הם היו קמים ומשמידים לנו את המדינה, כ-ו-ל-ם! כל הפלשתינאים בלי יוצא מהכלל! בכלל, מבחינתי הפיתרון הוא להשמיד לחלוטין את בית ג`אלה - וכמה שרבים מאנשי השמאל וגם הימין יתנגדו - אין פיתרון אחר! אני רוצה לראות שאחרי כזה דבר שיעשו להם יהיה עוד כפר שהתושבים בו יעיזו לתת ככה למחבלים להיכנס. הגיע הזמן להתקיף אותם בצורה משמעותית ולשים סוף לאלימות שלהם. כי תגידי לי כולכם, גם הכי שמאלנים שבינכם - מה תעדיפו, שיהרגו אלפי ואפילו עשרות אלפי פלשתינאים, כולל ``חפים מפשע``, או שיהרג חייל אחד שלנו? התשובה צריכה להיות ברורה..

למעלה