אולי

הייבי

New member
אולי

אולי יש לי הפרעת חרדה.. אני לא ממש יודעת.. הפסיכולוג שלי עוד מתלבט.. אני כל כך רוצה לשאול אותו.. כי הוא העלה את זה לפני כמה שבועות.. אבל כל פעם שאני חושבת שעכשיו אני אשאל.. אז אני לא מצליחה.. ולא יוצא לי המשפט מהפה.. אני כל כך טובה בלענות על מה שהוא שואל.. אבל הניסיון לחתוך ולומר משהו שאני רוצה שלא קשור בכלום אבל לגמרי בי תמיד לא יוצא.. גם אני רוצה להיות מסוגלת להגיד מה שאני רוצה.. (וזה קורא לא רק איתו אלא כמעט עם כל אדם שאני מדברת איתו) איך אומרים מה שרוצים בלי לפחד מהתגובה של אנשים?
 

בוזיקית

New member
הי חמודה, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תיראי, גילה לא תוכל לתת לך אבחנה פה על גבי הפורום, אבל כדאי שתקראי את המאמרים בקישורים, תוכלי לפי זה לדעת אם יש לך את הסימנים או לא. וחוץ מזה, הפסיכולוג קיים שם בשבילך, למענך, ואת צריכה לדבר איתו על הקשיים האלה, כי אחרת מה את עושה אצלו שם? נסי לדבר על זה איתו ולראות לאן זה יוביל. חוץ מזה, אם בא לך תתני יותר פרטים: מה למשל את מנסה לומר ולא מצליחה? באילו מצבים זה קורה? האם את סובלת מתופעות גופניות בזמן שזה קורה? באילו רמות תיפקוד זה מפריע לך? בקיצור יש פה הרבה עבודה והשאלה שלך טיפונת כללית. אז תקראי את המאמרים, כתבי לנו דוגמאות למה ששאלתי, וננסה לעזור. ונסי בכל זאת לפתוח את זה עם הפסיכולוג. בשביל זה הוא יושב שם ומקבל את הבוכטה שלו... חחח.... בהצלחה!
 
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את בטיפול פסיכולוגי ויש לך הזדמנות בדיוק לראות את זה קורה גם שם, איתו, עם הפסיכולוג שלך, את הדבר שבו את רוצה לטפל, החשש שלך להגיד מה את חושבת, הקושי להביע צורך, משאלה, לתפוס מקום. בחדר הטיפולים, שלא כמו בחוץ, תוכלי להעלות זאת לשיחה ואולי לנסות לעשות דברים אחרת, למרות הקושי. בשביל זה את שם והוא לא יעשה את העבודה בשבילך, אם לא תאזרי אומץ. עצם שאלת השאלה, היא מה שחשוב כאן, לא פחות מקבלת התשובה עליה. ראי בזה אתגר.
 
היי הייבי ../images/Emo140.gif

אולי כיתבי לפני המפגש עם המטפל שלך, כל מה שהיית רוצה לומר לו, במפגש ספרי לו שכתבת משהו... אם תרגישי נוח שתפי אותו, אם לא שימרי על מה שכתבת ותוסיפי עוד במשך השבוע שיבוא.. לאט לאט תרגישי נוח יותר לשחרר מעצמך.. לא משנה באיזו צורה תוציאי את מה שיש לך בלב .. העיקר שיצא... ובנוסף אל תילחצי אם לוקח לדברים זמן לצאת.. זה מתבשל מבפנים.. :)))
 

בוזיקית

New member
יותר ויותר אני בעד...

לתת לנוצנוץ שלנו מירקור אדום בתור יקירת הפורום! אני יודעת שבפורומים אחרים עושים את זה. את פשוט נהדרת! איזה שאלות, איזו אינטואיציה, איזו הכוונה, איזו אופטימיות... את מפיחה חיים בפורום הזה שלפעמים קצת נופל וחלש ברוחו, ואת דואגת לנו כמו פיה קסומה ומפזרת על כולם מסביבך אבקת קסם שמעוררת שוב את הרצון לחיות... נוצי - את לא רק סגלגלה, את מדהימה!!! וזה בשבילך
 
בוזיתי../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

אני מבינה שעכשיו תורך להביא סומק מהבהב בלחיי ובליבי...
 
למעלה