אולי?

¥splash¥®

New member
אולי?

אלפי מה שאני יודע אין הרבה אנשים עם שם המשפחה שלי (לטרמן) טולי אפשר להראות\לחפש בשילי\לי מה מו מי? בקשר לאנשים עם אותו שם משפחה-laterman תודה

כדי שתוכל למצוא מידע על המשפחה

גם אם היא עם שם נפוץ וגם אם לא - אתה חייב לספק לעצמך (ולמי שאתה מעוניין להתייעץ איתו) מידע נוסף. אם תספר מאיין הגיעה המשפחה, לאן נדדה ומתי, מי היו ראשיה ופרטים מעין אלה - כפי שמשאירים בהודעות אחרות כאן - אני בטוח שיהיה מי שיוכל לסייע בידך. אנא, קרא את מאמר הפתיחה ("הודעת המנהל") כדי להבין את מטרת הפורום. מקווה לראותך פה בקרוב, ארנון

¥splash¥®

New member
טוב משהו בערך לעכשיו

עד איפה שאני יודע המשפחה באה מקורלביץ(לא יודע איך כותבים) שבאוקראינה חלק מהמשפחה נדדה ברכבי -ליטה-רוסיה-קירגיסטן-רוסיה אודסה וסנט פטרבורג(לנינגרד) היה את משה ראש המשפחה ורבקה אם אני לא טועה אני אולי אמצא עוד פרטים בהמשך

חיפוש ב - JewishGen העלה תוצאות

היי! חיפוש ב - JewishGen העלה כמה רשומות של מחפשי משפחת Laterman מאוקראינה, בין היתר מאודסה. חיפוש על שם העיירה: Krolevets או Krulevets - העלה כעשרים רשומות של מחפשי שורשים באותה עיירה. כדאי לשלוח לכל האנשים האלה דוא"ל - אפשר לשלוח לכולם בבת אחת - עם תקציר הפרטים הידועים לך. התשובות שתקבל - גם אם לא יכילו מידע על המשפחה - וודאי יועילו בטיפים כדאי להמשיך ולחפש מידע על אותו איזור. בהצלחה, ארנון

למעלה