אולם

מיכלי100

New member
אולם

נראה לי שנרד מ"טראסק" בגלל המחיר הלא מוצדק. היינו בלימון וזה נראה נחמד מאוד. לפני שנסגור סופית (לתחילת ינואר - מקוה שזה אפשרי) רציתי להתיעץ אתכם לגבי ה"קאנטרי קלאס" בגלילות. הייתי שם פעם באולם, ולא היה משהו. האם יש להם ארועי חורף בחוץ (באוהל)? מישהו היה שם?

יעלי2

New member
למיכלי100../images/Emo5.gif

באיזה חודש אתם מתחתנים? וכמה הטראסק רוצה ? (המחיר הלא מוצדק)?

מיכלי100

New member
אנו מקוים שבינואר...

מסיבות משפחתיות אין באפשרותנו לדחות זאת (אלא עד הקיץ ואנו לא רוצים לחכות עד אז). מתי אתם? אילו מקומות ראיתם? לגבי טראסק - המחיר הבסיסי עבור כ-350 מוזמנים הוא $4500 (בימי חמישי $5500) לא כולל תאורה צבעונית ($3600), חניה (8.5 ש"ח למכונית), וקייטרינג ( $30 ומעלה). הם, כמובן, מוכנים לרדת מעט, אך זה עדיין לא בסדר גודל של מקומות אחרים.

שיר 1

New member
הי מיכלי

קודם כל-המחירים שציינת בהחלט לא מתאימים לחורף!! גם ממני לקחו מחירים מאוד גבוהים אבל אני מתחתנת ב- 30/04/02 בל"ג בעומר. לדעתי תבדקו בעוד מקומות כמו:גן האומנים שממש באים לקראת המתחתנים. קחי בחשבון שבחורף אין הרבה חתונות ומקום שסגור בערב מסוים מפסיד והמון!! בגלל זה גני אירועים או אולמות מעדיפים להרוויח פחות אבל עדיין להרוויח!! תתמקחו!! לגבי לימון-המקום מאוד יפה לדעתי. אישית לא אהבתי את האוכל אבל זה ענין של טעם. תלכו ותנסו!! שווה לבדוק גם ב"חירבת דוראן" ברחובות!!-מאוד נחמד וממש זול! בהצלחה!!!

מיכלי100

New member
את מתחתנת בטראסק?

אצלם אין הבדל בין חורף לקיץ כי המקום חדש ו - in. איפה זה גן האומנים? מה ידוע לך על זה?

switch

New member
שיר, בקשר

לגן האומנים, אמרת שהם ממש הולכים לקראת המתחתנים. במה זה מתבטא בדיוק? (אני שואלת כי לקראתנו הם לא כ"כ היו מוכנים לבוא...)

שיר 1

New member
הי Switch!

חברים שלנו מתחתנים שם בפברואר והמחיר לדעתי ממש טוב: 41$ כולל מע"מ. כמה הם לקחו מכם? דרך אגב- אני לא יודעת מה זה כולל מלבד המקום והאוכל. אני גם יודעת שאירועי קיץ שם יקרים בהרבה. (משהו כמו 10$ יותר)

switch

New member
המחיר באמת ממש זול

ובקיץ הם באמת רוצים בערך 10 דולר יותר, שזה יוצא כבר קצת יקר וגם לא היה כ"כ על מה לדבר איתם. היה נראה לנו כאילו אנחנו "עוד לקוח" מבחינתם ואם הם לא יסגרו איתנו אז הם יסגרו עם זוג אחר. (מה שבטח גם יקרה כמובן אבל, זה לא עשה טוב להרגשה שלנו לגבי המקום).

שיר 1

New member
הי מיכלי

אני מתחתנת בגן השיקמים וזה גם מקום חדש ועדין בחורף ניתן להוריד להם את המחירים משמעותית. אני חושבת שכדאי לבדוק דילים במקומות אחרים. כיוון שאתם לחוצים בזמן, פשוט תרימי טלפונים ותבררי מחירים בטלפון. אני בטוחה שתמצאי מקום טוב והרבה יותר זול. יש באתר של מתחתנים כל מיני מקומות שפרסמו שיש להם דילים מעולים לחורף,שווה בדיקה: www.mitchatnim.co.il

הילית*

New member
הייתי שם בשני ארועים בחורף

האחד היה באולם והשני באוהל. הארוע השני היה לפני פחות משנה באוהל בצהריים- האוכל היה נפלא והמקום מקסים ואני יודעת שהאנשים שעשו את הארוע היו מאוד מרוצים.

שמופית

New member
מיכלי100, בקשר לקאנטרי קלאס,

למדתי לפני כמה חודשים עם בחורה שכמעט סגרה שם לחתונה, ואז היה כל הבלאגן עם אולמי ורסאי והתברר לה שאין להם אישורים. אני לא זוכרת אם זה היה אישורי בטיחות של משטרה ומכבי אש או אישורים מהעיריה, אבל כדאי לברר את הנושא אם אתם הולכים על זה...

למעלה