אולמרט ביטל המבצע בחאן יונס

mean girl 16

New member
אולמרט ביטל המבצע בחאן יונס

מחשש לפגיעה בחפים מפשע. הייתי שמחה מאוד אם בראש ובראשונה היו דואגים לחפים מפשע שלנו.

bhnadav

New member
לטענת הצבא כמובן.

בזמן שאמש בכל אתרי האינטרנט ובמהדורות החדשות בערוצים השונים דיברו על השיחה בין מובארק לאולמרט, כשעובדה שעומאר סולימאן אכן הגיע לאיזור שוב. הייתי רוצה לראות את צה"ל מסביר למשפחת שליט שבעקבות הכניסה לצפון הרצועה (למניעת קסאמים) גלעד שליט נהרג. אם יש הזדמנות למיצוי הנושא הקריטי הזה לפני טיפול בבעיות אחריות כמו הקסאמים, הייתי נוהג בדיוק באותה הצורה. אז צה"ל יכול לומר שזה בגלל חשש של אולמרט לפגיעה בחפים מפשע.. כיסוי תחת יפה :)

אשרת

New member
הוא מת. זה די ברור, נדב.

הלחצים הדיפולומטיים יחזירו רק גופה. אז מה זה משנה, אם תוך כדי החזרת גופה, אתה גם תחסל כמה טרוריסטים ותשקם את יכולת ההרתעה שלך?

bhnadav

New member
להיכנס לשם אנחנו יכולים תמיד.

הכוחות נמצאים שם. אפשר להיכנס גם עוד שעה, יום או יומיים, זאת לא הבעייה. אני אישית לא יודע איזה מידע אולמרט קיבל ממובארק (ואם זה קשור לבואו של סולימאן לאיזור) שעל פיו הוא החליט להשהות את הפעולה.

gershon17

New member
אבל מה עם תושבי שדרות ואשקלון?

כן כן, הלילה הגיע קסאם גם לאזור מגורים באשקלון. ממשלת אולמרט ממשיכה להתעלם מאזרחים מופגזים. כל מה שחשוב זה החייל החטוף. עד שהוא נחטף, אף אחד לא באמת התרגש מהקסאמים. וגם עכשיו כשהוא כבר חטוף, אף אחד לא מתרגש מכך שאזרחים ישראלים מופגזים יומם וליל ואף אחד לא עוזר להם. עם כל הכבוד לחפים מפשע פלסטינאים, אם המחיר הוא שישובים ישראלים יופגזו - צריך לשלמו. ימותו פלסטינאים וישראלים לא יופגזו. זו מחויבות בסיסית של מדינת ישראל. יותר מזה, צריך למנוע הפגזת אזרחים גם במחיר של חיילים ישראלים מתים.

bhnadav

New member
אכן -

כרגע הדבר הקריטי יותר הוא החזרת החייל החטוף בשלום. תוך כדי - אנחנו רואים שצה"ל עושה סיכולים לחוליות שיגור שונות כפי שעשה אתמול והיום.

צ'רצ'יל לא הפסיק את המלחמה בנאצים

בגלל שהיו שבויים בריטיים בידי גרמניה ולא מעטים מהם הוצאו להורג. הוא הודיע לפושעי הרייך השלישי שהם ישלמו בחייהם על הפגיעה בשבויים. זה ההבדל בין מנהיגי בריטניה במלחמה ובין נפולת הנמושות השולטת אצלנו. בינתיים מבצע 'גשמי קיץ' מסתיים בנפיחה.

למעלה