אולמרט מנהיג גדול שקול וחכם

אולמרט מנהיג גדול שקול וחכם ../images/Emo45.gif

את האמת שאולמרט נבחר להיות ראש ממשלה (לא בחרתי בו) חשבתי שהנה הולך להיות לנו רה"מ לא מנוסה שיתבלבל בקלות במצבי לחץ ואיש נהתנתן שידאג רק לעשירים. לשמחתי הרבה אני זה שטעה ובגדול ,אולמרט הוכיח שהוא מנהיג גדול לא מפחד ולא מתבלבל ופועל מתוך קור רוח ומחשבה. אולמרט לא פחד לעשות מה שפחדו לעשות קודמיו וסוף סוף קם מנהיג שמשיב מלחמה כנגד הטרור בלא מורא. אולמרט אתה המנהיג שלנו העם מאחוריך ומעריץ אותך חזק ואמץ

שטויות במיץ תפוזים

אולמרט ועמיר פרץ מובלים באף ע"י דן חלוץ - הגנרל החולה אקשן .

טוב הבנו שאתה שמאלני

גם בעת מלחמה אתה וחבריך לא חושבים שכרגע צריכים להיות מאוחדים כולם יחדיו ,ולהפסיק את הביקורת הקטנונית שנובעת מתוך חולשה

טוב הבנו שאתה מטומטם

אני לא צריך להסכים לכל שטות רק בגלל שאתה לא מבין שום דבר

חבל שאתה מחרחר ריב בימים כאלה

אני לא ארד לרמה שלך ,אני לא רואה צורך לריב איתך בימים שכאלה

אולמרט מנהיג?! מה אתם השתגעתם?!

אתם יודעים בכלל מזה מנהיג?! אם אולמרט מנהיג (ועוד גדול! שזה בכלל לא נורמלי) אז גם אני החזרה למוטב מנהיג! מזה המנהיג שלנו?! מי זה אנחנו?! אז גם אני החזרה למוטב מנהיג שלכם! מעריץ אותו?! איך אפשר להעריץ איש מגעיל כמו אולמרט?!! וגם במיוחד פוליטיקאים ובכלל לא הכי טוב להעריץ אנשים יותר טוב להעריך אנשים..

החזרה למוטב בוא תספר מי אתה

ומה עשית? אתה מזלזל ברה"מ ישראל התפקיד הכי קשה בעולם. קטן עליך אההההה........... אתה חושב שאתה יכול להחליף אותו? כי חוץ מלתקתק כאן שטויות אתה לא עושה דבר

אני ישראלי מנתניה

אני כתבתי וכותב הרבה בתפוז עכשיו ברצינות מה הכוונה מה עשיתי?! זאת שאלה כללית מידי... אני לא מזלזל בראש ממשלה וגם ידוע לי שזה תפקיד מאוד מאוד קשה. לא אמרתי שאני יכול להחליף אותו... אבל אתה לא התייחסתה למה שכתבתי! מה בידיוק השטויות?

sagia1

New member
איך אני שונא שאמורים שאולמרט הפתיע

או שלפני הבחירות תסתמו את הפה ואל תכריזו הכרזות פופוליסטיות ותנבאו שחורות לעם ישראל ותישפטו רוה"מ רק בדיעבד על פי היתנהלותו או שאם אתם כל כך מבקרים אותו אז תמצאו סיבה עניינית להמשיך לבקר אותו...

למעלה