אולסורבייבר, פרק 3!../images/Emo113.gif
הפרק השלישי סופסוף כאן.. משוכלל מתמיד! מי שהפרק הראשון היה עליו עדיין לא גילה זאת, ולכן אנחנו נגלה! זו הייתה טלי- olsen fan. חבל שלא ניחשת זאת, טלי. לא נורא! זהו הפרק הראשון מאז שאימצתי את
... מזל טוב לי! תהנו! כשברומא- מה באמת קרה שם? או אולסורבייבר- הסיפור האמיתי- פרק שלישי "מה אתה רוצה שאני אעשה, הא?" לורן דיברה בטלפון הסלולרי שלה, עוברת בין השמיכות של משתתפי המשחק ומעירה אותם בניענועים ובעיטות קלות. "כבר דיברתי איתם, והם עושים דווקא." לורן המשיכה, לא מתייחסת למבטי השנאה שמופנים אליה. "מה??" היא צעקה, מעירה את כולם, שבינתיים התחילו לדבר על תוכניות רציחה. "אתה רוצה שאני אעודד אותם לעשות את זה? שזה יביא רייטינג? טוב, חכה, אני אמשיך לדבר איתך אח"כ. פה יש לי מאזינים..." לורן הסבירה למי שבצדו השני של הקו, מסתכלת על המשתתפים. "סלחו לי... אתם יכולים בינתיים... לדבר על זה שבוב עף.." לורן הייתה מרושעת מתמיד, מודיעה על עזיבתו של בוב בפשטות שכזו. ליזי בכתה וחיבקה את בוב. "אל תלך.." היא ביקשה. אשלי צעקה אליה ואמרה לבוב בעצמה שהוא ייחסר לה. מרי קייט בא לעברו, אך לפני שהספיקה להגיד מילה, הוא בירך אותה על חברה החדש. היא אמרה תודה, וחיבקה אותו. "הי, למה לה מותר?" ליזי שאלה בכעס ובבכיינות. "ליזי, שתקי!" מרי קייט ציוותה, וקרצה לאשלי. "אני צריך ללכת, בנות. תודה על הפרידה המלבבת. ד"ש לאמא, כן מרי קייט? אשלי- את תזכרי?" בוב הודיע. "לא נשכח!" אמרו מרי קייט ואשלי במקהלה- כאילו חזרו לתפקיד מישל בשנית. אחרי שבוב הלך, החבורה ישבה ודיברה. "אח, עם מי אני אדבר על ביזנס עכשיו?" רוברט תהה, בזמן שג´ס התחיל להתגעגע לשפתו הרהוטה של בוב. "הוא היה משתתף יקר, שלעולם לא נשכח." קנדיס אמרה, וכולם הנהנו בהסכמה. בינתיים, בבקתתה המפוארת, לורן זממה להשתלט על הפרוייקט. "אם אני רוצה לשלוט על הכל מלמעלה, אני חייבת לדאוג שמישהו אחר ינחה את המשחק. אממ.... מי יכול להנחות את המשחק? מישהו שמכיר היטב את כל הדמויות. שאוהב את התאומות... איי גאט איט!" לורן חייכה לעצמה במיסתוריות, ורצה החוצה. "גאיס... מוכנים למשחק הבא?" לורן שאלה בהתלהבות את כולם, כשהגיעה לבחוץ. "אה, כן. איי גס סו." מרי קייט אמרה, כשהיא מחובקת על ידי ג´ס ומחזיקה את ידה של אשלי. "אוקיי," אמרה לורן, ולקחה נשימה ארוכה. "אתם... תסדרו הכל לקראת הבחירות למנחה חדש!" הודעת המערכת: מה? מה קורה פה? לורן- מה את עושה? התחרות היא תחרות ספורט... גולשים ומשתתפים- אנו מצטערים! נדברר כמה דברים עם לורן ונחזור אליכם! *כעבור שעה...* הודעת המערכת: אוקיי, הכל סודר. לורן פורשת (קריאות ´יש´ נשמעו מכיוון המשתתפים, וגם כמה גולשים...), והיא מארגת תחרות לבחירת המנחה החדש. המשתתפים יארגנו הכל לתחרות, ואז המועמדים יתמודדו בתחרות... אה, שכחנו להגיד מי המתמודדים. אתם! פרטים בהמשך... "אוקיי גאיס. מרי קייט וג´ס- תכינו את חוקי התחרות והסברים. דונט דוט יור אייס וויט ליטל הארטס, פור הבנ´ס סייק!" לורן ביקשה, והפתיעה את כולם כשתמכה בזוגיותם של מרי קייט וג´ס. "אשלי, ליזי וקנדיס. אתם תהיו בוועדת הקישוטים. תקשטו את הרחבה, שם תתקיים התחרות. רוברט- אתה... תשמור על קלו." לורן הודיעה וכולם היו מרוצים מתפקידם. ג´ס ומרי קייט עבדו במרץ, ולבסוף הוציאו תוצאה שכזו- הסברים וחוקי תחרות במ"א (~בחירת מנחה לאולסורבייבר~) הסבר • מועמדים יציעו את עצמם מפרסום הודעת ´מועמדים´, שתשורשר שתגובה להודעה זו, ועד ליציאת הפרק הבא של ´אולסורבייבר´. • מועמדים ישרשרו את הודעת התמודדותם להודעת ´מועמדים´. הודעה זו תכלול שם, כינוי, תיאור פיזי, כמה שיותר סיבות לבחור בך כמנחה ועוד כמה סעיפים, הרשימה המלאה+ דוגמה תצוין בהמשך. • מועמדים יכולים להיות רק גולשים שהגיבו לשרשור ´העפות´ בפרק זה או בפרקים קודמים. בהודעת המועמדות חובה לצרף קישור להודעה כזו כהוכחה. • מועמד שייבחר לא יהיה שותף בהחלטות גורליות, אך אם ירצה, יוכל לעזור בכתיבת הפרק. הודעת מועמדות • תשורשר אך ורק להודעת ´מועמדים´ שתשורשר להודעה זו. • תכלול את הסעיפים הבאים, כמו בדוגמה: שם: נגה. כינוי: אלקסיס. תיאור פיזי: נמוכה, שיער שטני ארוך. אייסיקיו: 124857180# אימייל: [email protected] סיבות לבחור בי: אני מכירה את כל הדמויות, קראתי את כל הפרקים של אולסובייבר. הודעות ההעפה שלי: 1 (הצבעתי לסאלי), 2 (הצבעתי לבוב). בהצלחה! "יפה מאד!" אמרה לורן. "אתם טובים בזה..." מרי קייט ציחקקה. "ווי טריי..." אמרה, ואז הסתכלה על ג´ס. לורן ציחקקה, לא היה ברור אם היא צחקה עם או על מרי קייט. "אני הולכת לבדוק מה עם הבנות... ועם רוברט." אשלי, ליזי וקנדיס לא ממש הספיקו לקשט את הרחבה מפני שהן היו עסוקות בלריב. יותר נכון- אשלי וליזי רבו. קנדיס ניסתה להשלים ביניהן. לא בהצלחה מרובה, כמובן. "בנות!" לורן צעקה. "לורן?" ליזי שאלה, מפוחדת, "בבקשה אל תכעסי." "ילדת שמנת מפונקת שכמותך! אפילו לקשט את לא יכולה?" לורן שאלה בזלזול. "היי, היי! מי את חושבת שאת? מקללת ככה את אחותי?" אשלי הגנה על ליזי. קנדיס וליזי החליפו מבטים המומים. "הא? הא? תעני לי, יו ביץ´!" אשלי נכנסה לתנופה. "תזהרי ממני יא חתיכת..." לורן התחילה לקלל. "מה? מה תעשי לי? ´תעיפי אותי´. או, נו! רק לא זה!" אשלי אמרה בליגלוג, והתחילה לבכות בכאילו. "לא, לורן! בבקשה אל תעיפי אותי..." קנדיס וליזי נראו די מרוצות, במיוחד אחרי שלורן הסתכלה על אשלי במבט המום וזעוף, והלכה לבקתתה. "יו גו גירל!" אמרה לה אח"כ מרי קייט, אחרי ששמעה את הסיפור. "גראצי, סיס!" אשלי השיבה לה. שתיהן נראו די מאושרות. *asereje ja de je de jebe tu de jebere seibiunouva* פתאום נשמע צלצול של obox, ומרי קייט מיהרה להוציא את הפלאפון מהתיק וענתה בחיפזון. "שיר הקטשופ..." התנצלה במהירות ועברה לפינה אחרת, כדי שתוכל לדבר בפרטיות. "החיפזון מהשטן." אשלי צחקה, בגלל שהיא נזכרה במשפט ישן שסבתה נהגה לומר. "הלו? אבא?" מרי קייט התרגשה לשמוע את קולי של אביה, לראשונה מזה כמה ימים, "לא, אנחנו ברומא. כן, גם ליזי פה. אממ... קנדיס קמרון..." "ביור!" קנדיס העירה, כששמעה את טעותה של מרי קייט. "קנדיס קמרון ביור, ורוברט. גם בוב היה פה, אבל עזב. לא, רוברט פה! אל תדאג, הוא מתנהג בסדר. לא יודעת. לא. לא. לא. אולי. לא. לא יודעת. אשלי? היא אממ..." מרי קייט הסתכלה לכיוונה של אשלי שסימנה לה במרץ ´לא´ עם הראש, "עסוקה. סרט? פה? מי אמר לך? וורנר ברוס? מה? עזוב, אבא. לא. לא. לא יודעת. לא. טוב אני חייבת לעוף. ביי. לא, אבא. כן. לא יודעת. לא. ביי. נשיקה!" "פיו..." מרי קייט נשמה לרווחה. "אוקיי... לכו לישון, עכשיו." לורן חזרה והודיעה. "מחר תוכלו להתעורר מאוחר יותר מכרגיל. אבל תשנו טוב- טומרו איז א ביג דיי!" אז מה איתכם? בא לכם להעיף מישו? רוצים להיות המנחים החדשים של אולסורבייבר? הצביעו נגד מישהו לשרשור ההעפות, הציעו את מועמדותכם בשרשור המועמדים, והגיבו בשרשור התגובות! זכרו- אין חסינות לאף אחד היום! אם אתם לא בדיוק זוכרים איך המשחק מתנהל- כדאי לכם לבדוק את ההקדמה, את הפרק הראשון ואת הפרק השני. חפשו הודעות על פי המילה ´אולסורבייבר´
הפרק השלישי סופסוף כאן.. משוכלל מתמיד! מי שהפרק הראשון היה עליו עדיין לא גילה זאת, ולכן אנחנו נגלה! זו הייתה טלי- olsen fan. חבל שלא ניחשת זאת, טלי. לא נורא! זהו הפרק הראשון מאז שאימצתי את