אולפני קואלה סטודיו במבצע מיוחד לכב

אולפני קואלה סטודיו במבצע מיוחד לכב

אולפני קואלה סטודיו במבצע מיוחד לכבוד פסח - כל הפלייבקים מהמאגר במחיר מבצע של 69 שקלים בלבד! - כל המזמין פלייבק לשיר מוכר יקבל שעת אולפן בחינם! - הפקת שיר מקורי מלא, הכולל עיבוד, פלייבק והקלטה ברמת אלבום במחיר מבצע של 1000 שקלים בלבד. כל שיר מקורי שיופק יושמע בתוכנית ´נוסטלגיה בשקל תשעים´ (כל שבת ב22:00 ברדיו ClickFM.co.il) ובנוסף יערך עם האמן ראיון קידום עצמי שיושמע בתוכנית שיהיה לכולם חג פסח שמח, כשר ומלא מוסיקה *המבצע בין התאריכים ה01.04.2007 ל 01.05.2007 לפרטים: לירן חסון - מגיש התוכנית 'נוסטלגיה בשקל תשעים' הנ"ל 054-5586620 או קואלה סטודיו 08-9410113 054-9983005 http://www.QualaStudio.co.il [email protected]

Funky Giraffe

New member
מושחת!!!!!!!

עד היום היו לי איתך יחסי ידידות טובים במסנג'ר ובבלוג טי וי אבל לשלב פרנסה עם הנאה באופן כ"כ בוטה, גס, חריף ומזעזע... למה? עד כדי כך תאבת הבצע שלך גדולה? אתה אדם נזקק? למה קיבלת תוכנית רדיו שאתה אמור להיות שליח רוחני של המוסיקה שאתה אוהב, ואתה הופך את זה למשהו חומרי, שאם מישהו בא להקליט אצלך באולפן (שאין לי מילה רעה עליו, אני יודע שהשקעת בו עם האקאי והכל) הוא מקבל השמעה חינם אצלך בתכנית + ראיון קידום עצמי חייבים לקרוע את הכיס ולהקליט *אצלך* כדי לקבל את החשיפה? ואם אני אבוא ואקליט אצלך שיר שבו אני דופק על הקיר במשך 4 דקות רצופות? גם אז תשמיע תחשוף ותקדם? הרי אתה מקבל על זה כסף... מה אכפת לך באמת? 'ועכשיו, הנה אמן שהשבוע קניתי בזכותו את הפלזמה החדשה של טושיבה..." חוץ מזה ש1000 שקל להפקה מוסיקלית חד פעמית זה לא מחיר מבצע... זה המחיר בד"כ. אתה עדיין לא לואי להב נשמה. מחליא.

דווקא ממך לא ציפיתי לתגובה כזו >

1000 שקלים להפקה מלאה לשיר זה לא כסף גדול בכלל.. כדאי שתעשה השוואה בין האולפנים ולא רק במחיר אלא גם באיכות וברמה של ההפקה.. להיות ציני ולהגיד "אם אני אבוא להקליט 4 דקות שיר של דפיקות על הקיר" זה לא נכון, ודווקא אתה אמור להבין שזו לא הכוונה מעבר לזה... מה רע בלתת פרומושיין לזמר שהפיק אצלי אם יש לי את האפשרות מה הבעיה בלנצל את הקשרים שלי כדי להכניס לקוחות. מה ההבדל בין מה שכתבתי לבין נניח חברה שאתה עושה אצלה קורס זוטר במחשבים (משלם לה הרבה יותר מ1000שקל) ואז נותנים לך תעודה? ההבדל הוא שכאן יש ללקוח שלי אפשרות להשמיע את השיר שלו, ולקדם את עצמו לעומת אולפנים אחרים שעושים לו שיר (ששוב תבדוק מחיר, אבל זה הרבה יותר מ1000 שקלים לשיר מלא) ולא מעניין אותם מעבר לזה. ודבר אחרון זה העניין של המבצע והמחיר. נכון, לפני שנה ושנתיים לקחתי מחירים זולים יותר, כי היה לי פחות ידע, ומן הסתם עשיתי הפקות פחות איכותיות. היום אני יכול להגיד על עצמי בלי להרגיש לא נעים, שאני אחד ממפיקים הפלייבקים היותר טובים שקיימים בשוק ושהעבודות שלי שוות כל שקל ושקל שמשלמים עליהן ושאני גאה לעמוד בראש החברה הזו שנקראת קואלה סטודיו. תכנס לאתר תקרא קצת - www.qualastudio.co.il תראה מה אנחנו עושים, תשווה את זה למחירים שאנחנו לוקחים ולאיכות שלנו לעומת חברות אחרות ותראה שכל מה שרשמת בהודעה הקודמת היה טיפשי וחסר ביסוס. אם לא לקואלה, כנס לאתר שלי ותקרא עלי קצת www.liran-hasson.com (ואגב הרבה מהחברות האחרות ש"מפיקות פלייבקים" שעליהן אתה מדבר קונות מאיתנו פלייבקים הנה רשימה חלקית: יוצאי 'כוכב נולד 2' ביניהם יעל שחר, חנה גור ואוריאל שאלתיאל, צה"ל, משטרת ישראל, ערוץ הטלויזיה JETIX (לולי-פופ הפקות), אתר פלייבק'ס (חברת JRS), חברת הקריוקי 'שרים קריוקי', 'ענק המוסיקה', חברת ג'ינגר ביט, חברת אמדוקס, גלי צה"ל, רדיו דרום 101.5, אולפני סביון, אולפני מור, להקת המחול 'פאנקי-ג'אז', להקות המחול של שרון גרסון, הצופים, חברת המתנ"סים, סטודנטים ומרצים ממכללות המוסיקה: רימון, הד ולוינסקי .. ועוד רשימה ארוכה של חברות, אולפנים ולקוחות פרטיים נוספים.)

שוב תוקף בלי להסביר או להגיב >

על מה שכתבתי אם אין לך תשובה על מה שכתבתי, כנראה שאני צודק. אם המטרה שלך שזה רק להכנס במה שכתבתי - הצלחת (האומנם לא בצדק, אבל אם זה עושה לך טוב)

dsol

New member
באמת נראה לכם שכל זה לעניין ?!_../images/Emo189.gif

אני מבקש להפסיק או שאני פשוט מוחק את כל הנושא הזה.... ולירן.. פעם הבאה לשרשר ל OFF בבקשה

Funky Giraffe

New member
שמע, אם לא הבנת עדיין אתה בבעיה

חמורה... שים לב: כשאתה מקדם מישהו שעושה איתך עסקים (הפקה ב1000 הקלטה ב100 פר שעה וכו' וכו', כן, גם זה נקרא עסקים) בתוכנית "רדיו" שאתה אמור להשמיע בה חומרים שאתה אוהב מתוך אהבה שהיא לא תלויית חומרנות, ועוד בנישה אחרת לגמרי, נוסטלגיה כביכול, אתה מושחת. כן, מושחת. כמו הירשזון, כמו קצב, כמו עמרי שרון. מושחת.

>>

אם אני מפיק למישהו שיר, מן הסתם אני אוהב אותו ככה זה, כשאתה מפיק משהו - אתה אוהב אותו, אחרת הוא היה נשמע אחרת לגמרי. נכון זה שיר של מוסיקאי אחר כתב הלחין, אבל הוא בא אליך כמעבד. הוא מגיע אחרי שהוא שמע את ההפקות שלך, את הדברים שאתה עושה - ואהב אותם לכן הוא מגיע אליך כדי שתפיק לו דבר ברמה הזו (שאתה כמעבד תאהב, כמה מהשירים שאתה כתבת אתה לא אוהב) זה שהתוכנית שלי היא תוכנית נוסטלגיה בגדול לא מונע את העניין שאני מכניס בה פינות שונות שלא קשורות בזה כמו פינת רמיקס, פינת חידוש, פינת סתם שיר שאני רוצה להכניס -וכמו כן גם פינת יוצר. זה דבר שעשיתי החל מהתוכנית הראשונה לפני שנה, ומדי פעם אני מביא אמן אחר ומשמיע אותו. זה לא משהו שאני עושה במיוחד לעסק. - מילא הייתי משנה סדרי עולם משנה את כל התוכנית בשביל זה - אתה צודק אבל זה משהו קיים, שעשיתי הרבה לפני הפרסום הזה, הרבה לפני שפתחתי את חברת קואלה סטודיו. אין סיבה להתנגח כאן... אתה יכול להגיד שלדעתך זה לא מתאים, אבל מפה ועד מושחת יש מרחק גדול.

>>>>

אל תזיין בשכל אני אוהב שיר שאני מפיק, אחרת לא הייתי מפיק אותו בצורה שאני מפיק אותו.

למעלה