אול טיים לואו בראש 1!

StayAwake

New member
אול טיים לואו בראש 1!

היום בבוקר גל (מי שהייתה במפגש וכתבה כמה פעמים בפורום) שלחה לי אסמס שהם מופיעים בראש 1! היא שלחה לי גם תמונה של זה וזה די גדול.. אני חושבת. בכל מקרה, בגלל שראש השנה זה ברביעי, העיתון יצא היום למנויים ולפי מה שאמא שלי אמרה (לפי מה שהמוכר בחנות אמר לה
), הוא יגיע מחר לחנויות! אין לי מושג מה כתוב שם אבל אני יודעת שיש שם תמונה די גדולה. בכל מקרה, אם יש לכן את העיתון כי את מנויות תספרו לנו

Katia112

New member
אני מנויה D:

והתרגשתי הבוקר D: , זה לא כזה גדול אבל עדיין די משמעותי עם הם מופיעים בראש 1 , אני אשמח לכתוב פה את מה שרשמו עם תרצו ^^

StayAwake

New member
בעיקרון אסור להעתיק דברים מעיתונים

אבל את יכולה לכתוב בקצרה מה הם כתבו. ואגב, למקרה שאת לא יודעת.. בפסח היה פוסטר שלהם

Katia112

New member
הווו אני יודעת D:

הוא תלוי בחדרי ^^ , אוקיי אמ רשום שם בכללי קצת על הלהקה , ושהיא מומלצת לאוהביי פול אוט בוי ומקפליי :S

StayAwake

New member
אה מזל../images/Emo6.gif

כי זה היה עיתון כזה שלא מכרו בחנויות אז הרבה לא ידעו עליו
אוי זה ממש עלוב אז

2MayaN2

New member
עד כמה שאני אוהבת את מקפליי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo221.gif

לא הייתי משווה בניהם...גם לא הייתי משווה לFOB.

Adi641

New member
גם אני לא....

עם כל האהבה שלי למקפליי, הם לא דומים!!

IamAfreakinGirl

New member
רציתי לרשום בפורום אבל לא הספקתי ...

אני מנויה ואני צצצצצצצרחתי פשוט XDDD זה על להקות אנונימיות בישראל שחייבים להכיר ! , אז הם המליצו על כמה להקות שכדאי לשמוע ... והם אמרו שהם להקה מפציצה D:, וקצת היסטוריה (דיסקים וכו'...)וכאילו מה שנביא להם כשהם יבואו לארץ ... כאילו חסכמים כי אם הם הולכים להיות על הבמה כמו שהם עכשיו הם יהיו חייבים לשתות הרבה מים .... המליצו גם על היי מונדיי ... ואני כל כך שמחה כי זה אומר שיש סיכוי יותר גדול שהם יבואו לישראל ממה שהיה קודם DDDDD":

Adi641

New member
ראיתי את זה וכ"כ שמחתי!!!!!!

גם כי היו שם כמה אומנים שאני אוהבת אבל בלי קשר כ"כ שמחתי לראות אותם שם!!!!!!!!! סופסוף הם מקבלים קצת פרגון!!!!!!!!!!!!!!!

StayAwake

New member
אז זה מעולה!

לא יודעת.. אני סותרת את עצמי כל הודעה
בכל מקרה... זה מעולה כי אם מישהו עכשיו ייחפש אותם הוא יגיע לפורום, בלוג, פייסבוק, טוויטר! חהחהחה התוכנית שלנו עבודת!!!!!!~מאושרת!~

../images/Emo2.gif על איזה עוד להקות הם המליצו?? *~*

אני צריכה לחכות עד מחר כדי לראות את העיתון(אני מקווה שחברה שלי לא תשכח
היא ילדה טיפשה מאוד)

AdiA12

New member
אז ככה... ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הם המליצו גם על.. JLS (איכס
), קודי סימפסון, על Orianthi, על Sky Ferreira, על Hey Monday (יאייי D:), על The Ready Set
ורשמו - שימו עין גם על.. We Are The Fallen, The Fray, Boys Like Girls (אהעהעה D:), אלי גולדינג, מייק פוזנר, גלוריאנה וWe Are The Ocean

JLS זה איכסי!!!

מצאתי איפשהו קליפ שג'וש מYM@6 יורד עליהם
ואלי גולדינג ממש טובה
היא אחת מהזמרות הנדירות האלה שהן לא בלהקה ולא שרה פלייבקים בהופעות! והיא גם לגמרי אמיתי עם המעריצים והכל(המשפט הזה יותר הגיוני באנגלית.... סעמק! עברית קשה שפה *מבטא רוסי* )

IamAfreakinGirl

New member
חהחהחה D:

את יודעת איך אני קראתי להם וחברה שלי אימצה את זה |סנוב| P: חחחחחח סתם ייאי סנוב ראשון שלי XD , אני נדחפת ~ אה קראתי להם גיי אל אס XD ולא ג'יי אל אס XDD חחחח וזה שג'וש מיו מי אט סיקס יורד עליהם זה בצילום של ליקוויד קוניפידנס : http://www.youtube.com/watch?v=40vNeVnVmfU היהיהי זה בסוף , בערך מ- 3:02 ...

AdiA12

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ג'וש הרג אותי XD והגיי אל אס.. חח חזק!! אחחח אני כל כך אוהבת את YMAS

אי אפשר לא לאהוב את YM@6 ../images/Emo23.gif

במיוחד כשיש סקסים כאלה כמו מקס, מאט וג'וש
גם כריס ודן סקסים... אבל לא כמו מקס מאט וג'וש

למעלה