אום עופר - דורשת בשלום כולכם

אבועופר

New member
אום עופר - דורשת בשלום כולכם

שלום לכם חברים יקרים (בלשון זכר רבים, כי כך מקובל), אבו עופר בבית, בשבוע שעבר היה 3 פעמים בשבוע באשפוז יום, עבר מהשבוע הקרוב ל-2 פעמים (פעמיים) בשבוע. הוא דואג לשלומו מאוד,נח כמה שהגוף מבקש, הולך מסביב לבית, כל פרק זמן מוסיף עוד 5-10 מטרים נוספים ומאריך את הסיבוב, כוחותיו איתו לאט לאט.הוא שותה המון, מקפיד למלא בקבוקים עם מים מינרליים ומקפיד לסיימם, ויודע היטב כמה עליו עוד לשתות על לסיום היום, אגב ליד המיטה יש גם בקבוק מים. כמובן שפעם בשבוע יושב ומסדר את הכדורים מכל מיני צבעים, יפים וטובים ומכין ערכה לשבוע ימים מראש. בבית שמחה גדולה, אבא בבית אור בבית, הוא מקפיד לקחת חלק פעיל בבית וזה נהדר. למשל הוא מכין ארוחת צהרים . . . אבל הכי חשוב לספר לכם הוא מקפיד לא לצאת למקומות הומי אדם (גם 4 אנשים זה מקום הומה אדם בשבילו), ואם יצא לתקן את הסלולרי שלו יצא עם מסכה על הפנים. השומר בקניון כמעט השתגע מזה . בקיצור - אבו עופר שומר מאוד על עצמו מאוד ערני למה שקורה סביבו ודואג לעצמו וזה חשוב מאוד מאוד. אני, כעת יש לו כמה שעות נוספות במשך היום, הריצה המטורפת לבית החולים לאחר יום עבודה כבר לא קיימת. כעת אפשר לחזור הביתה ולא לעשות כלום, לשבת יחד לארוחת ערב משפחתית וזה כיף מאין כמוהו. שכולם כולם יהיו בריאים וחזקים, תקופה לא קלה אבל עם תמיכה משפחתית, חברית את הכל אפשר לעבור. להתראות

../images/Emo24.gifברוך רופא חולים

תודה לך אופ עופר על העידכון תבורך האהבה בבית הזה שבו גדל העופר המון בריאות ושמחת חיים לכם מבקשת ממשיכה להתפלל לבריאותכם כולכם כאחד שהינו ביום חמישי באשפוז יום בתל השומר התבוננתי אולי אמצא את אבו עופר שם ומאחר לא נדברנו להפגש לא היו לי סימנים

אבועופר

New member
סימנים . . .

אבו עופר מגיע לאישפוז יום מהשבוע הקרוב בימים ראשון ורביעי. ביום רביעי אני מתכוונת להצטרף אליו - אם תהיו שם נשמח להפגש. אום עופר

regiment

New member
ההודעה פתחה לי את השבת...

קמתי היום בבוקר וגיליתי שיש לי פצעים בפה....וקצת התעצבתי ....כשפתחתי את הפורום וקראתי את ההודעה שלכם מאוד התעודדתי...ממה אני מתרגשת מפצעים בפה?.....יעבור....איזה יופי לשמוע שהעניינים חוזרים אל המסלול והשגרה חוזרת הביתה....אתם נותנים לי כוחות...הרבה בריאות ותודה.

אבועופר

New member
לreginent

יקירתי בוקר טוב על תהססי ושאלי את האחיות על אפשרות להעזר במורפיום.הדילרית שלי היתה האחות הדר שכפתה עלי השמוש ואני מנשק את ידיה על כך,גם האחרות ניסו לשכנע אבל היא ממש לחצה עלי לחץ פסיכולוגי לא מתון ואני ממש מודה לה על כך ,שאלי את האחיות על כך תהיי בריאה ותרגישי טוב ,יש שמש בחוץ ובקרוב תוכלי לשבת בצל ולההנות ממנה שבת שלום

../images/Emo140.gifאיזה כייף לקרוא אותך ../images/Emo24.gif

תודה לאום עופר על העדכונים ועוד יותר שמחתי לפתוח את המחשב וקרוא את ההודעה שלך עשית לי את השבת ואתה נוטע תקווה בלבי

regiment

New member
איך משיגים את זה?

צריך מרשם מרופא או לומר את השם בבית המרקחת?

אבועופר

New member
לreginent

אפשר להשיג ב"עזר מציון" בפ"ת הרחוב של בי"ח שנידר מס 40 אח"כ אמסור לך מספר טלפון.ב6 ש"ח היחידה. אפשר גם בבית מרקחת בר אילן ברעננה במחיר של 15 ש"ח ליחידה והם שולחים עד הבית.יותר מאוחר תקבלי טלפון בריאות ומנוחה ממני ומכולם

אבועופר

New member
פצעים בפה

גם לאבו עופר היו פצעים בפה. היו אלה שלושה ימים קשים שהוא לא אכל בכלל, בגלל הפצעים הקשים בפה. הכל עובר, תחשבי כמה טוב שהגעת לשלב הזה, אחריו יש עוד שלב וחייבים לעבור אותו. שתהיי בריאה ויהיה לך רק טוב. את בשיבא?

למעלה