אומגאד!!!!!!1

אומגאד!!!!!!1

לא, לא פגשתי את ריצ'רד היום, אבל ראיתי כתבה של ערוץ 10 , וזה כמעט נגמר אז הייתי שניה בפייסבוק בזמן שזה המשיך לנגן, פתאום בבום עלה הווליום ושמעתי את קין! ואני כזה, WTF! והתחלתי להעביר מחלון לחלון לראות איפה נפתח לי המדיה פלייר ואיך לעזאזל, ואז פתאום קלטתי שבסוף הכתבה היה פסומת לערוץ עשר עם BEND AND BREAK! אהההה! זה היה כל כך מפחיד חחח http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=523684

ובאותו נושא, בערך ../images/Emo26.gif

בפרק של קייל XY של שבוע שעבר, שבטח חלק מכם ראה היה את A BAD DREAM!!!! היה מרגש

אוף, השגתי וידאו אבל אני חייבת להעלות לפליקס

כדי לשים את זה כאן. בעע. יש מעוניינים? אם יש קצת אני יכולה פשוט לשלוח במייל או משהו

ואי מתים על קין בפרסומות../images/Emo6.gif

היה גם קין ברשת ובקשת.. חחח רפי גינת מפזז לצלילי can't stop now. ואיזה סיפור מזעזע.. :S

אני רואה את טים ככה עם 32 מעריצות בעוד 30 שנה

ולידו את קארין מתראיינת: "הוא בן אדם טוב! אתם לא יודעים כמה דברים הוא עשה בשביל אנשים ולא ביקש דבר! הוא צדיק! לא כמו מייקל פלפס!"

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחח אבל אז הוא יהיה בן 62!
ומייקל פלפס הזה
אתם יודעים שלא יגישו נגדו כתב אישום על עישון בסמים? ושהוא בסוף לא מושעה לשלושה חדשים? יותר מזל משכל!

למה מזל? שום מזל...

עישנת סמים? תשלם על זה! אה, הבאת 8 מדליות זהב? אה טוב. הממ. לא נורא החיים שלך קשים מספיק וכאלה.

אגב, קראתי את זה בהתחלה "שחיה בשכרות"../images/Emo6.gif

לשניה חשבתי שהוא שחה לו מבושם בחוף סירונית ותפס אותו מיץ' ממשמר המפרץ.

גם אני ../images/Emo6.gif אני וחברות שלי לקחו את הסדרה ממש

ברצינות ועניין, אנחנו כל הזמן צוחקות על עצמנו שלא קלטנו שזו תכלס סדרה לגברים מיוחמים שרוצים לראות בחורות רצות בבגד ים וחשבנו שיש לזה עלילה חשובה!

StewieG

New member
חחחחחח

גם אני נורא אהבתי. ואני אשכרה הייתי על העלילה.. הקטע של בגדי הים דווקא די הביך אותי ותהיתי אם לא מפריע להיא עם הציצים הגדולים שרואים הכל מהצד כל הזמן

StewieG

New member
נו,

גם אני לא שמתי לב שיש לה ציצים גדולים, סתם תהיתי לי על עניין הצניעות, איך לא מפריע להם שם..

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

הייתי מרותקת לסדרה כאילו שבאמת הייתה עלילה! אויש, התמימות.

Lyla Bellamy

New member
היום גם שנכנסתי לבית ספר היה SOWK ברדיו

מהביתן הזה של השומר זה היה מגניב

למעלה