הילד..
בן 13 עוד מעט. את התיקים הראשונים חווינו בסביבות גיל 8, ואח"כ נעלמו לכמה חודשים. לשחזר את הסיפור שלנו: תיקים תנועתיים של פלג גוף עליון. בהופעה הבאה, בסביבות גיל 10 כבר פנינו להומיאפט, עם הצלחה גדולה- הכל כמעט ונעלם לגמרי, ונשאר כך למשך כמה חודשים אחרי הפסקת הטיפול (הילד לא הסכים להמשיך). לפני כחצי שנה, בנסיעה לחול- הכל חזר, ובגדוללללל. אלא שהפעם, לאחר מספר שבועות, התחילו להופיע גם תיקים ווקאליים, מעין שיהוק (קול לא אופיני לטורט, אבל: אז מה?) מיד רצנו להומיאופט. כעת אנחנו אחרי 2 טיפולים, עם הצלחה מועטה בלבד, לצערי, אבל יש לנו תקווה כי הוא הומיאופט עם רשימת הצלחות מרשימה (אני בקשר איתו כבר שנים). חוץ מזה אין לו שום דבר נוסף, שום בעיה התנהגותית שהיא, בעיות בלמידה, קשב- כלום כלום. הוא ילד מחונן (עם "חותמת"), חכם ודעתן, חברותי ומקובל, ולדעתי מדחיק את הבעיה ולכן מתקשה להתמודד עם הצורך לקבל טיפול. הבוקר דגמנו את הכפית הראשונה: אומגה 3 של גרמסי (שיש בבית כי בעלי לוקח), שבעיון בה ראיתי ש: כל כפית של 5מ"ל, מכילה בסה,כ 1750 EPA/DHA וכן גם 200 יחידות של ויטמין אי - כך שגם בנושא הזה אנחנו מכוסים. נורא מקווה שהוא יסכים להמשיך עם זה, ובמינון הנחוץ (נישקול אותו במדויק אחה"צ). בנתיים אני שוברת את הראש איך להוריד לו את הפחמימות הפשוטות. מה עוד יש לי להציע לו?