אומגה 3 ורחמנא ליצלן ריטלין

לחלוטין

New member
אומגה 3 ורחמנא ליצלן ריטלין

הילד בן 10, בתפקוד גבוה (עדיין לא ברור שממש על הספקטרום). הוא מקבל במשך שבועיים וחצי אומגה 3. קודם כל- מתי אמורים לראות השפעה אם בכלל? דבר שני- הוא באקסטזה- לא הולך לישון בלילות, נרדם ב-2:00 דבר שלא קרה אף פעם, לא היו לו מעולם בעיות שינה , האם זה אופייני? חשוב להוסיף עוד פרט לא שולי- ניסינו במשך 10 ימים ריטלין והפסקנו. לא יודעת מה קורה, הוא לא מאופס, מצבי רוח נעים בין התקפות צחוק פראיות להתקפי בכי בלתי נסבלים ולטענות שהוא לא סובל אותנו ונמאס לו (כשלמשל לא קונים מה שהוא רוצה). בכלל, ילד נורא נורא ילדותי , לא יודעת מה לעשות. לא ממש יודעת מה אני שואלת אתכם, אולי למישהו יהיו תובנות כלשהן לאור הפרטים שהבאתי. תודה רבה מראש

razgalili

New member
האם השנויים בהתנהגות ובשינה

התחילו לפני האומגה שלוש והריטלין או אחרי? התנודות במצב הרוח ומחזור השינה המאוחר יכולים להגרם על ידי כל מיני גורמים שונים. חשוב מאד בשלב הזה להתחיל תהליך של אלימנציה - לנסות לסלק כמה שאפשר גורמים אפשריים כדי לנסות להבין מה קורה. ריטלין הוא סם מרץ, הוא יכול מאד להגביר את ההתנהגויות שאת מתארת. יתכן שהילד סובל מפטריות במעיים שיכולות לגרום גם להתקפי צחוק משונים וגם לשנויים התנהגותיים, יכול להיות שהילד רגיש לחומרי צבע באוכל, שיכולים להביא להתנהגויות היפריות קשות, ויכול להיות שהילד התחיל את גיל ההתבגרות. יתכן שהאומגה שלוש שאת נותנת לו לא עוזרת אלא מקלקלת, במיוחד עם המוצר עצמו מקולקל. איזה מוצר את נותנת ובאיזה כמויות.

לחלוטין

New member
תודה, אני נותנת אומגה 3 נוזלית של

grames וזאת הצורה היחידה שהצלחתי לתת לו. אני כבר שנים מנסה, כולל את של הומגליל המומלץ כאן תמיד. מקבל כף ביום (התחלנו עם כפית ובהדרגה). איך מטפלים, למשל, בפטריות במעיים? האם פעם עשיתם משהו שעזר? מאד מאד אשמח לכל תשובה

doron s

New member
אומגה נוזלית של גרמזה

בדיוק ניסיתי בסוף השבוע שעבר על שני הילדים שלי . יומיים של היפריות וגם התעוררות בלילה אצל שני הילדים. לא הייתי בטוח אם השמן דגים אשם כי בדיוק התחלנו טיפול בתא לחץ ורציתי לבדוק גם בסוף השבוע הזה, אבל אחרי הדיווח שלך אני מוותר.

לחלוטין

New member
זה ממש לא אומר, דווקא נראה שהריטלין הוא האשם

כי בשעות הבוקר לאחר הנטילה הופיעו הרבה תופעות לוואי

doron s

New member
האם שילבתם ריטלין ואומגה 3?

אומגה 3 יכולה להגביר את ההשפעה של תרופות פסיכואקטיביות כמו ריטלין ופרוזק.

razgalili

New member
שמן דגים של גריימס

כתבתי בעבר את דעתי שהמוצר הזה מאד לא טוב לילדים בספקטרום. אני מצרף הודעות רלוונטיות. להפסיק את השימוש במוצר הזה. עדיף בהרבה לא לתת שום דבר בכלל מאשר לתת משהו שמזיק

doron s

New member
מרגיז ../images/Emo46.gif

מרגיז בגלל המעללים של גרמזה ועוד יותר מרגיז שרק עכשיו אני נזכר בשירשור
. "לחלוטין" - מומלץ לבצע חיפוש בארכיון על פנול/פנולים כנראה שגם הבן שלך רגיש למשפחת החומרים הזאת.

יש שורה של אינדיקציות

הכי מדוייקת זו בדיקת צואה מקיפה שנעשית במעבדה המתמחה בכך. אינדיקציות אחרות הן לשון לבנה וצואה חריגה (במרקם, בתדירות, בצבע, בריח - אלכוהולי או חמצמץ). פטריות זה משהו שתמיד יש במעיים ונמצא אצל אדם בריא באיזון עם חיידקים טובים. כשמופר האיזון (למשל, כשנותנים אנטיביוטיקה שהורגת את החיידקים הטובים), הן גדלות ועוברות מוטציה למצב מזיק ורעיל המשפיע לרעה על הבריאות וההרגשה.

cומcו

New member
האם שלשול מתמשך הוא גם אינדיקציה לכך?

ריח מאוד חזק, אך לא חושבת שהוא אלכוהולי או חמצמץ.

למעלה