אומגה 3 לתינוקת

מנגו51

New member
אומגה 3 לתינוקת

שוב, יש לי תינוקת בת שנה ו8 חודשים שגם לה יש תסמינים..., עד עכשיו הנקתי אותה(כמובן מגיל שנה עם אוכל מוצק...), לא מחוסנת. יש לי תחושה שאומגה מאוד תעזור לה ניסיתי לתת לה יום אחד את אותה אומגה3 אבל היא צרחה ,לפטה, וזה היה נורא..., יש משהו שאני יכולה לתת לה בטעם טעים, סביר, בלי מלחמות וגם יעיל? (אני מבינה שכל הדובונים של הסופרפארם למינהם, זה במינון לא אפקטיבי... דבר נוסף, זה שמזה 3 ימים הורדתי את החלבי מהתפריט ולטעמינו יש שיפור.. ואני חושבת לנסות עם זה ל2 הילדים, אז עדוד בבקשה..., זה הולך להיות לא קל... אני מבינה שהכי חשוב זה להוריד חלב, אחרי זה גלוטן אחרי זה סויה? האם אני יכולה לעשות זאת בעצמי? או שכיוון שמדובר בתינוקת בשלב גדילה אני צריכה להתייעץ עם רופא/תזונאי שיעזור לי לבדוק שהילדה מקבלת הכל? עלי לציין שזאת תינוקת עם רגישות יתר מאוד גבוהה, שזה מפריע למגע, לויסות, לויסות של קשר עין... והאם יש תחליף חלב שכן אוכל לתת לה? כרגע אני מכינה לה דייסה מחלב אורז עם סולת(שזה גלוטן), אבל החלטתי ללכת בשלבים

קודם כול קבלי חיבוק

אני יכולה רק לדמיין כמה זה קשה. מצד שני, אם לתינוקת יש תסמינים, טוב שתפסת את זה כל כך מוקדם. אומגה 3 בטעם לא "דגי": THE FINEST FISH OIL של חברת CARLSON RX OMEGA X FACTORS של חברת NATURAL FACTORS OMEGA 3 LIQUID של חברת NORDIC NATURALS את כולם ניתן להשיג אונליין - בחנויות הגדולות כמו: DRUGSTORE.COM VITACOST.COM IHERB.COM ועוד חנויות שמשתתפי הפורום נוהגים להזמין מהן. כל המוצרים האלה עוברים תהליך של דאודורציה ומוסיפים להם טעם טבעי של לימון, תפוז או אפרסק. למרבית הצער לא כל הילדים מסתדרים עם תוספת הטעם הזו, ולכן אם התינוקת לא מגיבה טוב למוצר מסויים ייתכן שהתגובה היא לחומר הטעם. לגבי הדייאטה: מה שהכי חשוב להוריד זה תלוי בילד. יש ילדים שלגביהם קזאין קריטי יותר, יש ילדים שלגביהם גלוטן, ויש ילדים שלגביהם סויה הוא הכי בעייתי. יש גם ילדים שדייאטת GFCFSF כשלעצמה לא מספיקה להם והם צריכים דייאטה מחמירה אף יותר (הילד שלי למשל הוא כזה). הכי חשוב זה למצוא קודם מוצרים נקיים מגלוטן, קזאין וסויה שהילדה אוהבת ומוכנה לאכול. להוריד מוצרים אסורים זה השלב הבא, וכן, כדאי לעשות את זה בהדרגה (למשל: לערבב בהדרגה סוגי חלב או קמחים). אנא קיראי את המאמר בנושא במאמרי הפורום. לגבי תחליפי חלב - עדיף לא לעבור לחלב אורז בגלל ריבוי הפחמימות שיכול לעודד התפרצות שמרי מעיים (וגם על כך במאמר). עדיף חלב אגוזים, למשל שקדים, שמכינים בבית, כמובן אם הילדה אינה רגישה או אלרגית. יש מתכון לחלב שקדים בקומונת מתכונים. אנחנו תמיד ממליצים מציעים ומעודדים לעבוד עם איש מקצוע. יש כמה כאלה ברשימת המחפש בנרות במאמרי הפורום, ותוסיפי לזה את תלמה ואת ד"ר קלמן שעלה לא מזמן לארץ. את מוזמנת גם להתקשר איתנו. הטלפון החדש שלנו: 203.286.6350 ארה"ב, הכי טוב בשבת וראשון בשעות הערב שלך. בהצלחה!

אני מכינה דייסה מ

מעט סילאן ללא תוספת סוכר, 2 כפיות שקדיה (חמאת שקדים) , מים ודייסת אורז. יצא בבדיקות עודף סידן עשית בשכל שהורדת מוצרי חלב . אצלנו היתה קפיצה תוך שבוע לגבי האומגה יש מוצרים שמוסיפים להם תמצית לימון וויטמין e את יכולה לערבב לה לתוך הדייסה ולהמתיק ביותר סילאן בהצלחה

למעלה