אומגה 3/שמן דגים

אומגה 3/שמן דגים

שלום האם מישהו מכיר שמן דגים Liquid omega 3 שמיוצר במיאמי ומיובא ע"י gramse ויש בו ריכוזים גבוהים יחסית: 1050 מ"ג ל 5 מ"ל EPA 700 מ"ג ל 5 מ"ל DHA 200 יח"ב ויטמין E ל 5 מ"ל האם יש למישהו נסיון עם שמן זה והאם מומלץ? בנוסף , מה המינון המומלץ לילד בן שנתיים במשקל 13 ק"ג ? (אבחנה PDD) תודה

JacobSk

New member
אני אישית לא מכיר ברנד

של gramse. יש ניסיון טוב עם מוצר של פרוטרה http://www.autmedic.com/shop/index.php?productID=273 זה אותו ראיון רק של חומצות אומגה יותר נכון EPA 1660 DHA 1220 יש למוצר טעם לימון ללא ריח יש פה לא מאת משפחות שמשתמשות את המוצר.תקחי בחשבון שפרוטרה זה ברנד מקצוי זה מאוד חשוב לילדים שלנו מינון המומלץ לילד שלך חצי כפית פעמיים ביום עם אוכל

JacobSk

New member
תיקון

במקום זה אותו ראיון רק של חומצות אומגה יותר נכון נכון זה אותו ראיון רק של יכס חומצות אומגה יותר נכון

razgalili

New member
LEF

אין לנו נסיון בשימוש בברנד, ואני לא מכיר מישהו שהשתמש בהם, עדיף להשתמש ביצרנים אחרים שאיתם יש יותר נסיון. הברנד מוזכר על ידי אנדי קטלר כברנד זול וטוב, ואני קניתי מהם כמה דברים בעבר לשימושי שלי, אבל מעולם לא ניסינו כלום על הילד. עדיף להשתמש באחת מהברנדים המוכרים כמו Twinlab, Allergy Research Group, Biochem, Cardiovascular Research, Douglas Laboratories, Jarrow, Klaire Labs, Metabolic Maintenance

guybz

New member
הריכוז לא גבוה.

זה שמן 18:12 כלומר 30% אומגה 3 ביחס 3:2 EPA ל DHA. מה המחיר? תודה

guybz

New member
אם כך זה יקר מאד!

יוצא 150 ש"ח ל70 גרם חומר פעיל, כלומר 2.14 ש"ח לגרם. זה כמעט כפול מהמחיר של מוצרים אחרים לגרם חומר פעיל. האם זה כולל עלות משלוח? גיא

b o t t e n

New member
משלוח???? אני קונה את זה בבית טבע.

על היד הבית, ומקבלת חטיף גרנולה כצ'ופר.

RebelRex

New member
לדעתי

אם ה 200 יחב"ל של ויטמין E הוא רק מסוג של אלפא טוקופרול , אז כדאי לוותר על המוצר הזה ולקנות מוצר בלי תוספת גדולה של ויטמין E או תערובת טיבעית של טוקופרולים.

b o t t e n

New member
אנחנו משתמשים בזה.

אני עדיין מנסה ללמוד מינונים נכונים, ולבדוק חשש מעודף. אבל בעיקרון לנו 15 ק"ג זה אמור להיות 7.5 מ"ג.

למעלה