אומגה 3 Fish Oil

TulyNY

New member
אומגה 3 Fish Oil

שלומ לכולמ,אני חיה בניו-יורק ושמעתי המונ על אומגה 3 fish oil בשליש האחרונ של הריונ... הייתי מאוד מעונינת לקחת את זה,אבל הרופאה שלי לא ממש נתנה לי המלצה על חברה מסיומת,ואני לא ממש רוצה סתמ לקחת,או שזה ממש לא משנה... האמ אתנ/מ יודעימ/ות על הברה מסוימת תוצרת חוץ(שאני יכולה לקנות בארצות הברית)שאתמ יכולימ להמליץ עליה,אני התחלתי לפני שבוע שליש אחרונ ואני רוצה להתחיל עוד היומ... תודה TulyNY

לא בטוח שכדי לקחת בהריון.

הרופא שלי רושם אומגא 3 (בלווית הרבה תרופות אחרות) לצמצום ליקויי למידה. תועלתה של כל תרופה ותרופה שהוא רושם נבדקת על כל מטופל. לרוב המטופלים אומגא 3 מועילה. לאחדים, כולל אותי, היא מזיקה. אצלי היא פשוט החריפה את הסימפטומים של ליקויי הלמידה והריכוז והשימוש בה הופסק מייד. למה לא לקחת אותה בהריון? פשוט בגלל שגם עם היא תעשה לך הרגשה טובה, את לא יודעת מה היא תעשה לעובר. אנשים שונים פשוט מגיבים אליה אחרת.

TulyNY

New member
תודה

אתמול הלכתי לבית טבע וכעט קניתי של חברת GNC ואז ביררתי אם יש בכדור Cod Liver Oil (אני חושבת שזה השם)והם אמרו שכן,אז החלטתי לא לקחת השומן הזה יכול לגרום לצירים מוקדמים ואני לא מוכנה לקחת את הסיכון, במיוחד לא עכשיו גם בגלל שאני רק בחודש שביעי וגם בגלל שאני נוסעת לחופשה ואני מפחדת להתחיל משהו חדש כשרופאה שלי לא לידי... אז החלטתי לחכות ולא יודעת אם אני בכלל יקח את זה,הרופאה שלי לא מש התלהבה מהרצון שלי לקחת את זה ומה שאת כתבת לי רק מחזק את זה אז אני שמחה שלא קניתי... תודה שוב ... TulyNY

אני לא יודעת לגבי ההריון

אך לתינוקות ממליצים מאד לתת זאת בנורבגיה וזה נקרא כאן tran ... וזה מכיל גם omega 3 אני לא נותנת זאת לבן שלי וגם לא לקחתי שום דבר כזה בהריון כי רק עצם המחשבה ושלא לדבר על הריח של הדגים המחלחל גורם לי לבחילה. בכל אופן אני יודעת שכאן יש גם קפסולות של זה ואפילו בטעם לימון.

למעלה