אומגה 3

g yafit

New member
אומגה 3

האם הסוג הזה בסדר לתת לבן שלי ומה המינון המומלץ (בן 3)? האם יכול לשפר בעיות גריייה וקשר עין?

razgalili

New member
זה מוצר מצויין

את יכולה למצוא במאמרי הפורום את המינון לשמן זה

JacobSk

New member
מסכים עם רז

אבל עם את רוצה לרכוש מוצר טוב בארץ תבדקי מוצר הזה של פרוטרה http://www.autmedic.com/shop/index.php?productID=273

g yafit

New member
תודה אני יזמין היום.. רז שאלה נוספת..

תוכל לומר לי באיזה תחומים יכול להיות שיפור? הגרייה אצלינו הולכת ונעשית גרועה יותר מיום ליום... אני מקווה לראות שיפור בנושא הזה.

JacobSk

New member
לצערי הרבה הורים במקום לעבוד

שיטטית מנסים תוסף אחד או אחר ומצפים לשיפור וזאת לפי דעתי תאות חמורה ובזבוז זמן יקר. רצוי להקיר אקרונות של פרוטוקול DAN! ולהתחיל לעבוד לפי עיקרונות שלו.

razgalili

New member
בעיות גריה

שלום לכם "בעיות גריה" - הוא מושג כללי שיכול לכלול כל דבר בעולם, החל מבעיות שיניים וכלה בעצירות. אנא ספרי יותר.

g yafit

New member
הכוונה לנפנפים ורעידות בגוף

והליכה על קצות האצבעות. במהלך היום זורק ומסובב חפצים ומשחק בצעצועים בצורה לא נכונה. יש החמרה בעניין בחודש האחרון עד כדי כך שלא יושב ומשחק במשחק כמו שצריך בכלל! גם קשר עין נהיה יותר גרוע.

razgalili

New member
הליכה על קצות האצבעות - עצירות!!!!

הליכה על קצות האצבעות מופיעה אצל הרבה ילדים כתוצאה מכאבים במעי הגס שנובעים בדרך כלל מעצירויות ולפעמים מבאזור (כדור קשה של צואה בתוך המעי הגס שחוסם אותו) עצירויות כאלה יגרמו לכאבים שימנעו מהילד לשחק ויקשו עליו לשבת. איך היציאות של הילד?

g yafit

New member
תודה על התגובה המהירה

היציאות הם בתדירות של כל יום - פעמיים ביום, דווקא לא נראית צואה קשה אלא יותר בכיוון של מרוח וסליחה על התיאורים

razgalili

New member
אין לנו פה בעיה עם התיאור

התמודדות עם בעיות מעיים היא קריטית בטיפול באוטיזם. האם הילד לוחץ על הבטן? נשען על רהיטים או על כורסאות? האם הבטן נפוחה יחסית? הצואה שיוצאת - האם זה בכמויות קטנות?

g yafit

New member
הבטן לא נפוחה

הצואה היא פעם בכמויות גדולות ופעם קטנות ולא נראה שמשהו מפריע לו בבטן..

razgalili

New member
הי יפית

יתכן הליכה על קצות האצבעות בעקבות רגישות יתר של כפות הרגליים, אבל בעיות מעיים נפוצות יותר בהרבה. כדאי גם לשים לב שכמעט כל ילד נורמלי עובר שלב של הליכה על קצות האצבעות במשך כמה ימים כחלק מהתהליך ההתפתחותי שלו ויתכן שמדובר בשלב זה שמתארך מעט. כל התופעות שאת מתארת הן סימפטומים של בעיות מערכתיות. בהחלט יתכן שרק תוספת של שמן דגים תעזור אבל רוב הסכויים שתוסף אחד ויחיד לא יוכל לעזור לבד ותצטרכי פרוטוקול יותר מקיף. הייתי ממליץ בחוזקה שתיצרי קשר עם אחד מהמומחים בתחום בישראל המוזכרים במאמרי הפורום תחת פרוטוקול DAN!\ מומחים בישראל כדי לקבל לכל הפחות יעוץ ראשוני.

g yafit

New member
הוא הולך כל כבר שנה..

לצערי אני גרה בארה"ב. ניסיתי ליצור קשר עם רופא DAN אבל הם מבקשים 600 דולר רק לפגישה ראשונה וזה לא כולל מעבדה ואני לא חושבת שיש הצדקה לשלם סכום כזה.. חשבתי לנסות להתחיל את הדיאטה לבד ואני עדיין בשלבי תחקיר. עוד שאלה: האם הדיאטה היא דיאטה לכל החיים או רק לשנות הילדות? הכוונה לדיאטה נטולת קזאין וגלוטן.

razgalili

New member
הי יפית

אנחנו גם חיים בארה"ב. איפה אתם נמצאים? רוצה לדבר בטלפון?

g yafit

New member
דיברתי עם תמי לפני כשנה כשקיבלנו את האבחון

אנחנו במסצ'וסטס. אני ישלח לך מסר..

למעלה