אומגה 3

אמא120

New member
אומגה 3

איזה סוג הכי טוב לילד בן 3.5 בתפגוד גבוה/ האם המוצרים של אומגה 3 המיועדים לADHD טובים גם לילדנו - כמו למשל של אלספה? מי יכול להמליץ לי על מוצר שניתן להשיג בארץ ולא באינטרנרט? והכי חשוב מה המינונים המקובלים לילד כזה ? עם מי להתייעץ ? הרופאים הקונבנציונליים לא יודעים להמליץ? יש לכם רעיונות? למי היה נסיון טוב עם אומגה 3 אנא ספרו

razgalili

New member
אומגה שלוש

בראש הפורום במאמרים\תוספים\אומגה שלוש יש הסבר די ממצה על איך ומה. יש גם טבלה של מינון לפי משקל. לאלספה יש שם רע כאן בפורום בגלל נסיון רע שהיה להורים עם המוצרים שלהם בקרב אוכלוסיה של אס"פים. בארץ ניתן לקנות אומגה שלוש היפואלרגנית בריכוז טוב אצל יעקב סקיר. רופאים קונבנציואנלים לא יכולים להמליץ. אין לרופא אלופטי (מערבי) יותר מקורס יחיד בכל ההכשרה שלו על תזונה, ומה שמלמדים בקורס הזה ברובו מוטעה ופשוט לא נכון. אין לרופאים אלופטים נורמלים שום הכשרה בנושא של טיפול בבעיות הרפואיות האופייניות לספקטרום האוטיסטי. אין טעם להקשיב להם ולהתיעץ בהם. יש בראש הפורום במאמרים\פרוטוקול DAN\ רשימת מומחים בישראל שמות ומספרי טלפון של מומחים בתחום בארץ שניתן להתייעץ בהם.

שאלה על אומגה 3

שלום לך. הבן שלי ילד[ אוטיסט pdd]בן 7 ו8חודשים.בכיתה א' התחיל לקבל אומגה 3 של אלספה[בסירופ] מחודש אוגוסט.כף ביום עם מיץ אחר אוכל. אבל בלי דיאטות.האוכל שהוא אוכל זה שניצל, קוסקוס,אורז,תפוח-אדמה[מאוד אוהב]. חומוס או טחינה קצת. מוצרי חלב : אקטימל [הפסקנו] ,לחם או פיתה עם קוטג' או גבינה[מלקק רק את הגבינה מהלחם], קצת גבינה צהובה[הוא יכול גם בלי גבינה צהובה]. הוא כל הזמן אוכל הרבה בצל,פטרוזיליה ,קרפס,שומר,שמיר... ממתקים :במבה,דובונים,צ'פם. לא אוכל סוכריות, מסטיקים.... השאלה שלי : אומגה 3 עוזרת בלי דיאטה. הוא יותר רגוע אחרי שקיבל אומגה. תודה מראש .

למעלה