אומגה 3

נעמי21

New member
אומגה 3

בפורום גסטרו מבוגרים יש דיון לגבי נטילת שמן דגים בקפסולות לחולי קרוהן. אני יודעת שאתה ממליץ מאוד על פרוביוטיקה. מה עמדתך לגבי אומגה 3? האעם אתה ממליץ ? ואם כן, באיזה מינון?

תגובה קצרה

יש חוקרים המאמינים לא רק שזה עוזר אלא שהעליה בשכיחות של מחלות מעי דלקתיות נובעת מהשינוי בתזונת העולם המערבי ויותר אומגה 6 ופחות אומגה 3 אין לי מידע מדוייק על מינון- יש הטוענים שצריך לקחת אומגה 3 בכמות שבה אתה מריח כמו דג יש בארץ ממרח שמכיל אומגה 3 ב 3 טעמים ומיוצר על ידי חברת ים אפילו ניסינו לעשות עבודה משותפת לפני שנתיים יחד עם תל השומר אני לא מכיר מחקר ספציפי או מינון- תשאלי את המבוגרים כל טוב

נעמי21

New member
אומגה

דווקא שאלתי רופא גסטרו ילדים ידיד משערי צדק והוא המליץ בחום על 9 קפסולות. האם יש לדעתך איזה חשש לכמות כל כך גדולה? הדיוטות הבהילו אותי ממינון יתר, כמו, למשל, ויטמין A, שאני יודעת שזה עלול להיות מאוד מסוכן.

אין סכנה של עודף באומגה 3 שאני מכיר

שינוי היחס בין אומגה 3 לאומגה 6 חשוב להורגת גורמי סיכון לגבי המינון- תשאלי את הרופא משערי צדק לפי איזה מקור הוא ממליץ ואני אשמח להתעדכן וללמוד- תודה

בעייה בכניסה לרפרנס

אכן זה הניו אינגלנד המפורסם שאת מדברת עליו נראה לי שיש לי בעיה- כי אני לא רואה שום מידע המצורף להודעותיך אני בודק מול תפוז כל טוב

נעמי21

New member
הקובץ מצורף באחת התגובות

שלי בנושא תופעת ההוקסהיימר בהקשר של פרוביוטיקה. נסיתי להעלות אותו, וזה עלה לי.

למעלה