אומגה 3

1פביולה

New member
קרלסון

ובכן , ניכנסתי לויטמין שופ ורציתי להזמין את הCLO של קרלסון מכוון שיש לנו ניסיון טוב עם האומגה 3 של קרלסון. מצאתי שני מוצרים של CLO של קרלסון שנראה על פניו אותו דבר שניהם בטעם לימון. להלן ההבדלים : 8 LIQUID , מכיל : ויטמין A 2000 IU ויטמין D 400 IU DHA 300 EPA 460 מוצר שני : 17 LIQUID , מכיל : ויטמין A 1000 IU ויטמין D 400 IU DHA 500 EPA 460 יכול להיות מצב של מוצר זהה עם ערכים שונים ? אשמח לדעת מה טוב יותר כי ברצוני להזמין בקרוב . ועוד שאלה יש מוצר של TWINLAB בשמן בטעם תפוז שמכיל ויטמין A 4556 IU , ויטמין 430D IU האם מישהוא מכיר ? על פניו אלה בידיוק הערכים שצריכים ליום . אשמח לתשובות , שבוע טוב לכולנו . פאבי

טל 0 0 0

New member
אומגה 3

קיבלתי מארה"ב את השמן של קרלסון - the very finest fish oil- 6.7 fl. יחס DHA 500 mg על EPA 800 mg . האם זה השמן הנכון?השמן שיש לתת לא אמור להיות 17 fl ? או שזה לא משנה? חשובה לי תשובתכם, אני רוצה להתחיל לתת היום. תודה

neomyz

New member
זה השמן הנכון. ה- 6.7 לעומת ה- 17

זה גודל הבקבוק.

beezi

New member
למחפש בנרות ולרז בקשר לשמן קרלסון

האם יש כאן מישהו שמייבא את השמן באופן רציף, באם התשובה חיובית, אני צריכה אספקה נוספת של בקבוקי שמן דגים של קרלסון. ובנוסף רז, אם אתה יכול לתת לי כתובת מדוייקת בניו יורק שממנה אפשר לקנות את השמן (חנות טבע?), יש לי משפחה בניו יורק שיוכלו לשלוח אלי. תודה

למרבה הצער אין

ניסיתי לעניין שני יבואנים אבל הטענה היא ששוק היעד קטן מדי מכדי להצדיק את ההשקעה. אני כרגע הרמתי ידיים בנושא. לגבי חנויות בניו-יורק - היכנסי לאתר של vitamin shoppe ותמצאי כחצי תריסר סניפים שלהם במנהטן לבדה. בד"כ יש להם את המוצר הזה. עמית

razgalili

New member
שמן דגים ו CLO

אני משרשר ביחד הודעות מהימים האחרונים על שמן דגים ו CLO

למעלה