אומה תורמן ושר הטבעות

Chakotay

New member
אומה תורמן ושר הטבעות

הידעתם? אומה תורמן הייתה אמורה להיות איאוין!! זה היה יכול להיות גדול!!! חבל מאוד שזה לא קרה \:

yogniz

New member
דווקא אני לא חושב שמתאים לה איוואן

אני חושב שהשחקנית שבחרו לאייון מתאימה מאוד...אבל אם הייתי צריך לבחור אחרת הייתי בוחר אולי את קייט ווינסלט..גם דרו בארימור (עד כמה שזה מפתיע) יכולה להתאים לדעתי...

ChipiM

New member
../images/Emo140.gif

לדעתי היא לא היתה מתאימה לשחק את איאווין... לא יודעת למה בדיוק, אבל אני לא מסוגלת לדמיין אותה משחקת את איווין :| ... גם את קייט וינסלט קשה לי לדמיין משחקת את איאווין, הפנים שלה יותר מדי עדינות מכדי לשחק בסצנה שבה איאווין נלחמת נגד שר הנאזגול. הבחירה של מירנדה אוטו היתה מעולה!
בכלליות, קשה לי לדמיין מישהו מהשחקנים מוחלף בשחקן אחר שאני מכירה.

Eowyn of Rohan

New member
עם כל הכבוד לאומה..

לא היה מתאים לה לשחק את אאווין. אני פשוט לא רואה את זה. מירנדה אוטו היתה בחירה מצוינת.

adva g

New member
מירנדה אוטו באמת בחירה מצוינת

היא שיחקה פשוט מעולה לדעתי!

גם לדעתי..../images/Emo54.gif

עם כל הכבוד לאומה לדעתי הבחירה של האוויון הייתה מושלמת

Chakotay

New member
טוב לדעתי אומה היתה יכולה להיות

מצוינת :) וגיליתי למה היא לא הייתה בתפקיד, לפי מה שקראתי היא וקווינטין היו עסוקים בלכתוב את קיל ביל :) אז היא עזבה, האמת טוב יותר, "שר הטבעות" הסתדר טוב בלעדיה "Kill Bill" לא היה :)

מזל שהיא לא הייתה!!!

לא שיש לי משהו רע נגדה (חוץ מהשפלתה בסרט הנורא בילי) אבל אני לא ממש הייתי רוצה לראות אותה שם. בעצם בסרטי שר הטבעות השחקנים שמשחקים שם לא היו להיטים גדולים לפני הסרטים. לא שמעתי לפני זה על אורלנדו, ויגו, אוטו וכל חבריהם. היחידים שהכרתי מהסרטים הם הוגו, דיויס, איאן וליב.

Chakotay

New member
כמה דברים

"קיל ביל" זה סרט מצוין! לא הטוב ביותר של טרנטינו אבל מצוין! אומה גם לא הייתה מוכרת במיוחד לפני קיל ביל.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אולי (רק אולי) ראית את ספרות זולה. סרט שלא אהבתי אבל אומה שיחקה שם וזה (אני חושב) נתן לה את הפרצה הגדולה לעולם הקולנוע!

Chakotay

New member
רק אולי ראיתי?

ראיתי אותו המון פעמים וזא אחד הסרטים הטוביום ביותר של טרנטינו!!! "כלבי אשמורת" הוא הטוב ביותר, בוודאי. וזה בהחלט מה שזינק את אומה, אבל היא אף פעם לא הייתה כוכבת גדולה, רק בתקופה הזאת וזה נשכח, היא גם לא עשתה המון סרטים, עכשיו היא תתחיל להיכנס חזק יותר.

Y. Welis

New member
הרבה לפני - היא הופיעה כבר ב-88'

ב'יחסים מסוכנים' לצד קיאנו ריבס וג'ון מלקוביץ, ועשתה הרבה רושם (פיזי בעיקר..). סרט מצויין ששווה לבדוק (וספר שאפילו כדאי עוד יותר).

The Girl Who

New member
היא לא מתאימה...

גם אני חושבת שמירנדה הייתה הכי מתאימה להיות אאווין.
באמת אין אף שחקן משר הטבעות שאני חושבת שהייתי מחליפה...

Galadriel 3000

New member
אני הייתי מחליפה כמה מהשחקנים

של האלפים- הרבה מהניצבים, הוגו וויבינג וקרייג פארקר.

Galadriel 3000

New member
כי אולי הוא

חתיך ומקסים ומדהים במציאות, אבל הפאה הבלונדינית משמינה אותו פחד.

למעלה