אומייגאאדדד!!!!!

ronali001

New member
אומייגאאדדד!!!!!../images/Emo206.gif

אתם לא מבינים מה מצאתי ביוטיוובב!!! אפשר לשמוע את כל השירים של האלבום החדשש!!(כןכן זה הם..) הפסקתי באמצע כי פחדתי לעשות לעצמי ספויילר...
אבל ממה שהספקתי לשמוע -זה פשוט מדהיםם!
רוצים שאני יפרסם קישור או שנחכה ל-22/11/10????

../images/Emo216.gifכנסו לאתר של מייכאמ בפייסבוק דחוף..

כ-ל השירים שלהם מוצגים במעין "תוכנית רדיו" מגיבה כזאת..אני התחלתי לשמוע:)

ronali001

New member
חחחחח זה בדיוק מה שאמרתי!!../images/Emo8.gif

שם יש את הד'ר הזה שמופיע בקליפ של NA NA NA ושם משמיעים את כל השירים החדשים של MCR! לאדעת מה איתכם-אני שמעתי רק שיר אחד ואז הפסקתי באמצעP: כ'כ מחכה ל-22!!!!!!!!XD

Ayush Cohen

New member
אוףף למה הם הורסיים מה הם לא יכולים להתאפק?

אי אפשר להתאפק ולא לראות את זה
חח האיש הזה מוזררר הדוקטור דאדריקס הזה או איך שלא יקראו לו מי זה בכלל ? נכון שהיה את נה נה נה ראיתי שזה מוקף בכחול אדום אזז חשבתי שאוולי זה בתלת מימד ואז שמתי משקפי תלת מימד וראיתי שזה לא עובד

ronali001

New member
חחחחחחחחח

השדרן הזה קוראים לו Dr death defying אני חושבת שהוא מהלהקה של LYN-Z (אשתו של ג'רארד למי שלא יודע..) נתנו לחברי הלהקה תפקידים ב NA NA NA אז נראלי הוא קשור :) רציני אבל-חבל שלא חיכו ל-22,זה סתם הורס...O_O

Ayush Cohen

New member
הסרטון הזה מוזרררר אבל מצחיק:)

הדוקטור הזה מוזר :( בשיר עם היפנית הזאת זה ניראלי כל אלה שהשתתפו בתחרות התחפושות של הקיילג'וייס לא? האיש אם הגלגליות זה אישה או שהוא סתם מאופר כמו אישה גם הווא מוזרר השירים חמודים :) ויפייים אני כבר רוצה לשמוע את האלבום בצורה יותר מסודרת שווה לחכות ל-22 עוד חמיששהה ימיים

komsi komsa

New member
תפוז שלח לפני שכתבתי ../images/Emo2.gif

חחח זה ממש מגניב אני שומעת עכשיו! והד"ר הלבנבן הזה חושב שהוא גנגסטר או משהו חחחחחXDD איזה התרגשות! ולא אכפת לי שזה "ספויילר" חח מה זה משנה? אני בכל אופן אקנה מתישהו את האלבום... דווקא כיף שהפתיעו ככה

komsi komsa

New member
עידכון סיימתי לשמוע... WOW-דיסטרויה!!

איזה יופי פשוט אושרר=)) השירים של ההתחלה לא כ"כ נכנסו לי לראש אבל היו די טובים... אולי כשאני אתעמק בהם אני אתלהב יותר חח אבל באיזשהו רגע באלבום הכל נהיה פשוט אדיר ומדהים ומאוד נכנס לראש:) אהבתי רצח את : destorya the kids from yesterday ובעצם את כל השירים שבאים בהמשך (וכמובן את הסינגלים^^) השילוב הזה של האלקטרו בכל האלבום פשוט אדיר ולדעתי הם הצליחו לעשות את זה בלי לאבד את הסטייל האמסיארי המקורי... ואני חייבת לציין שריי פשוט מפציץ ברוב השירים! הם ענו לי לגמרי על הציפיות (הגבוהות)

../images/Emo216.gifלחלוטין../images/Emo47.gif

אני השגתי את השירים בדרך "לא דרך
" ואני שומעת שוב, ,אחד אחד... וזה כ"כ טוב

komsi komsa

New member
../images/Emo6.gifיפה

באיזה דרך?XD שאני אחסוך לעצמי את החיפוש הארוך בגוגל חחח

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ראיתי את זה לפני שלושה ימים.

שקלטתי שזה כל האלבום, ישר סגרתי.מה יש להם?זה ממש הורס. חוץ מזה שהשיר הראשון לא נשמע כלכך טוב. זה שהיה אחרי נהנהנה.

NoAmItA ChAn

New member
דייי, אתם עושים לי חשק לשמוע!

אבל לא ולא, אני לא אעמוד בפיתוי ואני אשמע רקקקק כשהאלבום יצא.

למעלה