אומייגאד, אומייגאד, TOAH!!!!!

סריט

New member
הממפפפ, היא עשתה את TOAH!!!! בלונדון!!!!

זאת הפעם הראשונה שהיא עושה את השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת לשמוע את זהההה הסטליסט של ה20.4: 20 פאקינג שירים [
] והיא גם לבשה את הלהבות של העטיפה של וולטה, כמו פה- http://pictures.bjorkish.net/2008/live/bjorkish_0228_03.jpg 01. Intro - Brennið Þið Vitar 02. Earth Intruders 03. Hunter 04. Unison 05. All Is Full Of Love 06. Hope 07. The Pleasure Is All Mine 08. Dull Flame Of Desire 09. Vertebrae By Vertebrae 10. Where Is The Line 11. Desired Constellation 12. Army Of Me 13. I Miss You 14. Triumph Of A Heart 15. Vökuró 16. Wanderlust 17. Hyperballad 18. Pluto encore 19. Anchor Song 20. Declare independence והסטליסט של ה17.4: האמת שTOAH היה כתוב כבר בסטליסט הזה, אבל היא לא ניגנה אותו משום מה.. וגם היתה לה ציפור מתה על הראש- http://farm3.static.flickr.com/2006/2421396189_bd7d6b8be5.jpg 01. Intro - Brennið Þið Vitar 02. Earth Intruders 03. hunter 04. Immature 05. Hope 06. The Pleasure Is All Mine 07. Dull Flame Of Desire 08. Pagan Poetry 09. Vertebrae By Vertebrae 10. Desired Constellation 11. Army of Me 12. I Miss You 13. Who Is It 14. Cover Me 15. Wanderlust 16. Hyperballad 17. Pluto encore 18. Jóga 19. Declare Independence ג'יז לואיז, שיעלו כבר את טריאומפ. גרררררררררררר

plants and rags

New member
אפשר להתלונן קצת?

הסטליסט תמיד אותו דבר, עם שינויים קלים שבקלים. ממש לא מתאים ל-B השגרה הזאת של סט-ליסט, אותם השירים תמיד בהדרן, תמיד היפר-פלוטו בסוף, תמיד הפתיחה המוזרה ואז EI, ובאמצע מתוך איזה 20 שירים שהופיעה איתם כל הטור היא בוחרת 14 בכל הופעה וזהו. אנחנו יודעים בדיוק למה לצפות בהופעה, אפשר לעשות אפילו טופס טוטו לזה. אני לא אומר שזה יהפוך את זה לפחות מחווייה מעולה ובלתי נשכחת, כי אלוהים אדירים ביורק נמצאת מולנו, אבל גיוון, גיוון. שתזרוק איזה היירלום, איזה פליי דד, איזה YBFA, איזה משהו מסלמהסונגס, אני יודע מה.

Pygmy puff

New member
../images/Emo45.gif מסכימה. אמנים שלא מגוונים בסטליסט

זה מבאס לחלוטין. אני מקווה שלרגל הופעת הפעם-בעשור-פלוס שלה בארץ הקודש היא מתכננת בשבילנו משהו מיוחד.

סריט

New member
אבל היא כן קצת מגוונת

יש לה שירים קבועים שגם אותם היא לא עושה ב*כל* הופעה. וחוץ מזה היא מחליפה את השירים האחרים... ולפעמים היא גם מכניסה שירים חדשים כמו TOAH וזה... האמת שיש סטטיסטיקה של הטור הזה... שנייה אני אחפש. 32-BRENNID... TRAD volta 59-EARTH INTRUDERS 59-WANDERLUST 11-DULL FLAME OF 49-INNOCENCE 07-I SEE WHO YOU 07-VERTEBRAE BY VE 13-HOPE 59-DECLARE INDEPEND medulla 55-PLEASURE IS ALL MINE* 02-WHERE IS THE LINE 20-VOKURO 15-WHO IS IT* 22-DESIRED CONSTELLATI* 38-OCEANIA |הדגשvespartine| 11-HIDDEN PLACE 04-COCOON 01-IT'S NOT UP TO YOU 01-UNDO 46-PAGAN POETRY 12-AURORA 10-UNISON 07-MOTHER HEROIC |הדגשhomogenic| 53-HUNTER 45-JOGA 27-UNRAVEL 33-BACHELORETTE 24-5 YEARS 24-IMMATURE 58-PLUTO 29-ALL IS FULL OF LOVE post 58-ARMY OF ME 57-HYPERBALLAD 35-I MISS YOU 23-COVER ME debut 01-HUMAN BEHAVIOUR 06-VENUS AS A BOY 02-AEROPLANE 03-COME TO ME 29-ANCHOR SONG 01-SIDASTA EG

plants and rags

New member
קצת זאת בהחלט המילה.

אני בכלל חושב, וזאת מחשבה כפוית טובה מצידי כי היא באה לכאן ביולי אבל לא משנה, שהרעיון של טור של שנה וחצי, כי הוא הולך להימשך בערך עד סוף השנה הנוכחית, גם אם יש הפסקות מרובות למדי, זה פשוט טו מאצ'. כנסי לאולפן, אישה, ותקליטי את אלבום השוקולד כבר. אני מפחד להגיד שאני מרגיש מיצוי מהטור הנוכחי, יודעת מה חצי מפחד רק, אבל מה שכן אני בטוח שכל זה לא ישנה בהופעה עצמה. כמה נשאר? שלושה חודשים ותשעה ימים. מאה ימים, פאקינג נאטס מה שנקרא.

סריט

New member
גם הקול שלה קצת נשחק

מהטיובים שראיתי בהופעה האחרונה היא די צרודה. ודווקא זה היה הטור שהיא כל הזמן אמרה שהיא הגיעה בו לשיא הפוטנציאל הקולי שלה וכו'... היא פשוט צריכה לנוח. הדבר היחידי שמפחיד אותי הוא עוד איזה שיט בסירה מסביב לעולם, ואיזה שנתיים של שקט.

plants and rags

New member
אל תפחידי אותי

הרגע חשבתי על מה אני רוצה בהופעה: יום הולדת. זה יהיה כל כך גזעי. אם השנתיים של שקט האלו יוקדשו לאלבום חדש וגזעי מעבר לכל מה ששמענו עד כה אני אסלח לה. אני משקר, לא אהיה מסוגל לעמוד בזה.

plants and rags

New member
birthday

של הלהקה האנטישמית, העוכרת ישראל שאת שמה לא נגיד והאינאר הזה מעצבן אותי ברמות. יהיה כיף לחזור עשרים שנה אחורה, וזה גם כל כך שונה מהטור הזה ומהקול הצרוד. אין לנו יחסי הבנה משהו היום.

סריט

New member
אמג, שמעתי היום את כל הדיסקוגרפיה

אני מתה עליהם, הם כל כך מצחיקים!!!

Seasonal Beast

New member
אני יודע לשיר ולרקוד,

ויכול לעשות את שניהם על הברכיים שלך. מספיק טוב?

plants and rags

New member
אני איתך

בגדול אין לי הרבה סימפטיה אליהם. אני חושב ש-life's too good בהחלט סביר ויש שם רצף שירים של מוטורקראש - יום הולדת - דלישס דימון - מאמא - קולדסווט, שם הקול של B פשוט יוצא מן הכלל, ויש את Deus הגזעי. כאן זה נפסק בערך.

Karma Killer

New member
מה שלא יהיה, אני מקווה שבישראל היא תכניס

את JOGA לסטליסט. אני רק מדמיין מה יקרה לי כשJOGA ייגמר ויתחיל DI... מוות איטי וכואב ואז כניסה בומבסטית לג'היינום!!!!

למעלה