אומייגאד אתם לא יודעים מה חלמתי!!!!

הדר 0

New member
אומייגאד אתם לא יודעים מה חלמתי!!!! ../images/Emo99.gif

היתה הופעה של רונה וזה היה במקום שמזכיר קצת את הבחוץ של הפלורה (אני מאוד לא יצירתית בחלומות מסתבר), והיה מיני מינגלינג לפני ההופעה, פרט שולי שאף אחד לא הכיר אף אחד. ואז רונה נכנסה דרך כולם לדעתי עם ערן וייץ וכל אחד עם הגיטרה שלו והתמקמו על האין במה. ורונה עמדה כזה עם הפנים לכולם כדי להסתדר ונחשו מה היא לבשה! שמלה!!! אבל כמו לסבית טובה זאת היתה שמלה מכופתרת עם צווארון, כמו האלה של H&M. והיא היתה ממש ממש יפה (הרונה).
היש חלומות רדודים משלי?

דידושקע

New member
דווקא לגבי עניין השמלה- יש לי הרגשה שזה

עוד יקרה מתישהו. תזכרו שאמרתי את זה.

הדר 0

New member
../images/Emo6.gif שמעת מה רונה אמרה?

היא אמרה שיצא לה להסתובב לא מעט בh&m, אולי החלום שלי לא כל כך רחוק מהמציאות. תהיתי לעצמי אם שירי לובשת שמלות, ואם כן אז בטח רונה מודדת שמלות שלה כשאף אחד לא בבית. כמו הילדים הקטנים שמודדים שמלות של אמא 10 שנים לפני שהם יוצאים מהארון.

כנראה שלא. אני לא אוהבת לעשות

קניות. בגדים אני קונה רק שאין לי בררה. בדיוק נקרע לי מכנס קצר, אבל בכול החנויות כבר החליפו לחורף. וזה לא משנה שעדיין חם בחוץ, מה הקטע? אני חושבת שחנויות בגדים מתקשרים לי לעצבים, ולחוסר סבלנות.

hadarinke

New member
לא הבנתי את התחביר בין רונה ושמלה ../images/Emo3.gif

מזכיר לי חלום רונאי שהיה לי: במורד הרחוב שלי [שהפך להיות רחוב ללא כביש, רק חול] הוקמה במה קטנטנה, ורונה הופיעה עליה. במהלך ההופעה קיבלתי טלפון ממספר חסום, וגיליתי שזאת רונה מתקשרת מהבמה ומזמינה אותי לשיר איתה. אמרתי לה שלטובת המוניטין שלה ולטובת הכבוד העצמי שלי לא אעלה. בסוף ההופעה, באתי אל מאחורי הקלעים כדי לומר שהיה נהדר, ורונה הצמידה אותי אל הקיר, נישקה אותי חזק חזק ושאלה אם זה מפצה על כך שלא עליתי לבמה. בשניה שרציתי להמשיך, אמא העירה אותי

גוזלה

New member
וואוו- זה נשמע חלום....

אין לי מילים לתאר אותו - - נו, שתפי את כולנו בכישורי הרונה, היא מנשקת טוב?

למעלה