אומייגאד. 414.

adi1245

New member
אומייגאד. 414.

פשוט מ-ד-ה-י-ם.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

דבר ראשון נתחיל מזה שזה היה אחד הפרקים המרגשים והיפים ומטרידים בוזמנית..... ועכשיו לחלק הנורא.... אני טס ביום רביעי לארה"ב לשלושה חודשים אני לא מאמין שאני לא אראה את שני הפרקים האחרונים!!! זוועה!! אוף אני ממש מבואס יקליטו לי את התוכנית ביס מקס אבל שלושה חודשים עד שאני אראה את הסוף זה נורא.... ואני לא יכול להוריד את הפרקים כי המחשב שלי דפוק
יאללה אנשים להריץ לי ספויילרים על שני הפרקים האחרונים אני לא אשרוד בלי לפחות לדעת....

adi1245

New member
משלחיסט?

או שזה סתם צירוף מקרים של יום רביעי ושלושה חודשים בארה"ב? ואכן, פשוט פרק מושלם.

loli kiss

New member
וואיי פרק יפה, מרגש ומליץ בו זמנית ! P:

אחד הפרקים הטובים , כל הדמויות היו ממש מרגשות ותרמו המון בפרק הזה! אהבתי נורא את ריאן וטיילור , הם נורא רומנטים כאלה חח אהבתי ת'מתנה של ריאן, איזה חמווד הוא :) וטיילור כזאתי מצחיקולה איך היא ניסתה לשכר אותו ובסוף היא השתכרה חחחחח P: גם סת' וסאמר היו חמודים חח סת' עם הסרט שלו : " 6 שעות בבריכה " XDDDD הפרק הזה לעומת פרקים אחרים אהבתי גם את קירסטין וסנדי , הצחיק אותי הקבוצת הריון בניופורט ועוד אחר כך אישתו של ספיץ חח מסכנה קירסטין . אווף עיצבן אותי שבוליט עזב הוא היה חמוד עם קייטלין ! לא נורא לפחות זה קירב קצת בינה לבין גו'לי .. היא כ"כ צודקת כל שניה מישו אחר עוזב אותן , סופסוף אולי גו'לי תלמד לא להכניס כל אחד הביתה כ"כ מהר ! חח עלאק " פורנו ליצנים " P: יאוו הסוף הרג אותי !@#$#%$^%&*)()&*)^*%$#$@ אני מזה מפחדת שיקרה שם למישו משו .. יאוו כ"כ רעדתי מפחד ! אבל זה היה מרגש כזה שריאן הגן על טיילור, סת' על סאמר וסנדי על קיריסטין :) -דנה- 3>

West Doll

New member
וואי זה אחד ה-פרקים../images/Emo99.gif

כל הפרק אני וחברה שלי צעקנו על הטלוויזייה
אני מתה על הסדרה הזאת יואו

OoPineapplEoO

New member
עוד שבועיים זה נגמר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo185.gif

hagayx

New member
אני לא יכול להפסיק

לראות את סוף הפרק שוב ושוב.. מה השיר שהתנגן בסוף הפרק?

hagayx

New member
תודה, לא נכנסתי לשם

כי היה כתוב שיש ספויילר, לכן לא יכלתי לראות שכבר שאלו את זה.

גליש33

New member
פרק יפהיפה ! רק הקייטלין הזאת הורסת !@# ....

ממש מעצבנת אותי קייטלין הזאת . מה היא ילדה קטנה ? מנסה להפריד בין אמא שלה לחבר החדש? חח למה כואב לה לראות את אמא שלה מאושרת !? מהזה משנה עם מי !@# היא סתם תקועה . בכלל בסדרה לא יודעת למה הביאו אותה . כאילו אין לה שום תפקיד חשוב S: אבל בסדר .. היא יפה (= D:

loli kiss

New member
לא מסכימה ..

לדעתי קייטלין מאוד מוסיפה לסידרה .. קודם כל בזה שהיא הופכת אותה לקלילה יותר ומצחיקה יותר. חוצמזה השחקנית ( ווילה הולנד) ממש חמודה ועושה את הדמות הכי טוב שאפשר :)

adi1245

New member
הורסת? כ"כ לא

תודה שהיא שם! היא חלק ענק ממשפחת קופר והיא איכשהו מצליחה למלא את החלל אחרי מריסה... כאילו, ג'ולי קופר היא גם אמא. וחוצמזה, שלא הייתי מוותרת על ההערות העוקצניות שלה (שהן חדות מצד אחד, אבל מצד שני אינפנטיליות) בדיוק כמו שהיה בעונה הראשונה-שנייה עם מריסה וסאמר... בקיצור, העונה הזאת הייתה פשוט שקנה מידיי בלי קייטלין.

למעלה