YourStarDust
New member
אומייגד סיימתי את העונה הראשונה ../images/Emo13.gif
ובאתי לשתף! הפרק האחרון - היה פשוט ואו!!! איזה פרק כייפי ומותח. הסדר הזאת ממש מפתיעה אותי. מצד אחד יש פה מיליון קטעים מאוד מאוד צפויים, כמו למשל הקטע שבוני מסירה את הכישוף. ברגע שהיא ניסתה לגרום לדיימון להאמין לה ידעתי שהיא הולכת לעבוד עליהם. ומצד שני קטעים כל כך מפתיעים כמו הנשיקה בסוף ושזאת בעצם הייתה קתרין, וכל הסיום עם האצבעות
חייבת להגיד שאני מתחרטת על מה שאמרתי, בהחלט נפתחתי לכיוון של דיימון, הוא לא מעצבן אותי בכלל. וסטפן באמת נהיה הרבה יותר מעצבן מההתחלה. אבל עדיין לא הייתי רוצה שאלנה ודיימון יהיו ביחד. בקיצור ממש נהנתי מהסדרה הזאת, ואני פשוט לא יכולה לחכות אז אני הולכת לראות את הפרק הראשון של העונה השנייה
נ.ב - בבקשה תגידו לי שטיילור ואבא שלו הם לא איזה שושלת נידחת של אנשי זאב או משהו כזה. כי אז אני ממש אכעס על הכיוון שהסדרה הזאת לוקחת. לא שזה יגרום לי להספיק לראות אבל עדיין
ובאתי לשתף! הפרק האחרון - היה פשוט ואו!!! איזה פרק כייפי ומותח. הסדר הזאת ממש מפתיעה אותי. מצד אחד יש פה מיליון קטעים מאוד מאוד צפויים, כמו למשל הקטע שבוני מסירה את הכישוף. ברגע שהיא ניסתה לגרום לדיימון להאמין לה ידעתי שהיא הולכת לעבוד עליהם. ומצד שני קטעים כל כך מפתיעים כמו הנשיקה בסוף ושזאת בעצם הייתה קתרין, וכל הסיום עם האצבעות