אומלטים
יש אומרים ששף טוב נבחן עפ"י איכות האומלט שהוא מכין. ג'ואל רובשון אומר שהטעות הנפוצה בהכנת אומלט הוא קיפול השוליים כלפי פנים. החביתה האהובה עלי מטוגנת בחמאה, עשוייה מבייצים חומות בטמפ' החדר עם מעט מלח ומעט חלב. אני אוהב, כמו כל דבר שקשור לבשר, את החביתה עשוייה מדיום רייר.
יש אומרים ששף טוב נבחן עפ"י איכות האומלט שהוא מכין. ג'ואל רובשון אומר שהטעות הנפוצה בהכנת אומלט הוא קיפול השוליים כלפי פנים. החביתה האהובה עלי מטוגנת בחמאה, עשוייה מבייצים חומות בטמפ' החדר עם מעט מלח ומעט חלב. אני אוהב, כמו כל דבר שקשור לבשר, את החביתה עשוייה מדיום רייר.